Verdensmesteren kom endelig øverst


Verdensmesteren kom endelig øverst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af, at han har kørt en formidabel sæson, måtte Nicki Pedersen vente helt indtil lørdag aften, før han vandt sæsonens første speedway-grandprix.

Forløsningen kunne høres i mobiltelefonen hele vejen fra Prag, da Nicki Pedersen skulle gøre status over sejren i det tjekkiske speedway-grandprix - hans første i dette års VM-serie, hvor den forsvarende verdensmester ellers har ligget i toppen det meste af sæsonen.

- Det var det eneste, jeg kom for. Jeg kom her med det klare mål at vise, at jeg kunne vinde, det var det eneste, der talte her i Prag. Det er rart at kunne lukke munden på de engelske fans, der har sagt, at jeg ikke kunne vinde et grandprix, sagde Nicki Pedersen kort efter sejren på Marketa Stadion. En permanent bane, hvor der køres speedway hele året i modsætning til de midlertidige baner i Parken i København, Ullevi i Göteborg og Millenium Arena i Cardiff, hvor de tre seneste grandprixer er afviklet.

- Jeg havde glædet mig så meget til den her bane. Jeg starter bedre og kører stærkere her og på de andre faste baner sammenlignet med de midlertidige baner, hvor det nogle gange er lidt af et lotteri. Dem har jeg smidt nogle point på, men nu er vi tilbage igen, og så skal vi bare give gas og fortsætte, lyder det fra danskeren, der har et forspring på 15 point til australske Jason Crump, inden serien om 14 dage fortsætter i Målilla i Sverige.

Verdensmesteren kom endelig øverst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce