Vejle-træner revser defensiven


Vejle-træner revser defensiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en pinlig indsats især i første halvleg tabte Vejle søndag den vigtige bundduel mod Esbjerg med 2-3. Efter matchen brød Vejle-frustrationen ud i lys lue.

Vejle er fortsat under nedrykningsstregen i SAS Ligaen efter at have tabt 2-3 i Esbjerg i dag. Den ringe indsats i vejlensernes bageste rækker fik efter kampen Vejle-lejrens frustrationer til at bryde ud for alvor.

- Jeg orker snart ikke at snakke om det. Vi har trænet forsvarsspil i to år, og alligevel sejlede de lige igennem. Nogle af de aftaler, vi lavede, blev ikke overholdt, og der var ingen udstråling i vores forsvarskæde overhovedet, sagde en tydeligt frustreret Vejle-træner Lasse Christensen.

Selvom det på banen ikke så sådan ud, så vidste også de vejlensiske spillere, at indsatsen var langt under niveau.

- Jeg kommer til at lyde som en papegøje. Vi spillede igen ad helvede til i én halvleg og godkendt i en anden. Jeg prøvede at finde noget vilje og nogle nosser frem i os, rasede målmand Jimmy Nielsen med henvisning til sine opildnende tilråb til medspillerne i løbet af den fornærmende ringe første halvleg.

En af Vejles målscorere, Allan Gaarde, var ligeså klar i mælet.

- Det er ringe, at vi ikke stod sammen som et hold. Hvis ikke vi bliver bedre som hold, så vinder vi ikke flere kampe, erkendte en nedtrykt Allan Gaarde.

Vejle-træner revser defensiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce