Vejen til succes er åben for Wozniacki


Vejen til succes er åben for Wozniacki

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske tennisstjerne er svag favorit til at vinde den mest uforudsigelige grand slam-turnering i årevis.

Caroline Wozniacki har alle tiders mulighed for at vinde sit første grand slam-trofæ ved årets French Open. Kvindernes felt er uden oplagte favoritter og bliver af eksperter kaldt den mest åbne turnering i årevis.

- Den er fyldt med spørgsmålstegn og tvivl, siger Annabell Croft, tidligere teenagetennisstjerne i 80'erne, der nu arbejder som tenniskommentator og tv-vært.

Hun sidder med programmet i hånden og kører fingeren ned over de mange navne.

- Hvem vinder? Det er alt andet end givet, for der er ikke megen forskel på spillerne, og der er ikke nogen Serena Williams, så det er en fantastisk mulighed til at slå sig hele vejen til tops, siger hun.

Begge Williams-søstre er ude med skader, og vinderen af de seneste to grand slam-turneringer, Kim Clijsters, er først lige vendt tilbage fra en længere skadespause og har desuden grus som sit mindst foretrukne underlag.

Croft nævner lavere rangerede spillere som Maria Sharpova, Julia Görges og Petra Kvitova, men hendes personlige favorit er alligevel Wozniacki.

- Jeg ville elske, hvis hun vandt. Hun er så dedikeret, og jeg beundrer hende sådan som person, for hun har ingen store våben, men hun har arbejdet sig i topform, og hun er en stor taktikker, siger Croft.

Den førsteseedede dansker spiller anden runde onsdag mod Aleksandra Wozniak fra Canada.

Vejen til succes er åben for Wozniacki

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce