Vanvittig afslutning i Milano


Vanvittig afslutning i Milano

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Inter vandt i kraft af en helt vanvittig afslutning med 3-2 hjemme over Sampdoria. Efter 88 minutter førte Sampdoria med 2-0 og så dermed ud til at skulle tilføje Inter klubbens første nederlag i denne sæson, men så reducerede Martins, og i overtiden scorede Vieri og Recoba, så Inter sikrede sig alle tre point.

På trods af de tre point lykkedes det dog ikke for Inter at hente ind på Udinese, der fortsat ligger på tredjepladsen i kraft af en 2-0-sejr over Cagliari.

Udinese, der fortsat er uden skadede Per Krøldrup, rejste sig dermed efter nederlaget i sidste weekend til Sampdoria, hvor Udinese tabte for første gang efter en serie på 10 kampe i træk uden nederlag.

Efter to kampe uden sejr kom Juventus i går tilbage på vindersporet med en hjemmesejr på 4-2 over oprykkerholdet Livorno. Juventus klarede i sidste uge skuffende kun 1-1 mod bundholdet Parma, men en truende krise blev sparket væk i starten af kampen, og efter kun 25 minutter havde Juventus bragt sig foran med 2-0. Det første mål blev scoret af Alessandro Del Piero og Mauro Camoranesi øgede til 2-0. Sidst i første halvleg reducerede Livorno, men et kvarter før tid var Juventus' svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic på pletten med sin niende sæsonscoring. Livorno fik kort efter reduceret igen, men Camoranesi scorede sit andet mål i kampen til slutresultatet 4-2, og Juventus forsvarede dermed sin førsteplads i Serie A.

Martin Jørgensen var på grund af en skade ikke med hos Fiorentina, der på hjemmebane tabte til Lazio med 2-3. Dermed fulgte Lazio flot op på sejren på 3-1 i lokalopgøret mod Roma, og igen var den 36-årige angriber Paolo Di Canio på pletten for Lazio, da han efter en halv times spil udlignede til 1-1. Fabrizio Miccoli scorede begge mål for Fiorentina, men lige lidt hjalp det.

Vanvittig afslutning i Milano

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce