Vandborg tærer på kreditten


Vandborg tærer på kreditten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Vandborg kan ikke finde formen på enkeltstartscyklen, og hans fjerdeplads ved VM i 2006 ligger efterhånden et stykke bag ham.

Cykelrytteren Brian Vandborg, der repræsenterer Danmark i enkeltstart ved OL, skal snart bevise sit værd igen, hvis han skal blive ved med at være nationens førstevalg i den slags konkurrencer. Landstræner Lars Bonde vil nødigt lægge for meget pres på rytteren, men erkender, at der snart skal fart i cyklen igen.

Brian Vandborg leverede et stort resultat ved VM i Salzburg i 2006, hvor han blev nummer fire, men siden har højdepunkterne ladet vente på sig.

- En fjerdeplads ved et VM giver kredit, men selvfølgelig til et hvis punkt. Man kan "leve" lidt tid på en rigtig flot præstation, men på et tidspunkt skal man levere varen igen. Hvis Brian ikke leverer varen i Beijing med den flotte forberedelse, han har haft, så skal han snart igen bevise sin berettigelse, og andre ryttere har måske opsparet noget kredit i mellemtiden, siger Lars Bonde til Ritzau.

Ved VM sidste år i Stuttgart endte Vandborg nede som nummer 27, og han har de seneste to år fået klø af CSC-rytteren Lars Bak ved DM i enkeltstart. Og i Post Danmark Rundts enkeltstart, der blev kørt lørdag, blev han kun nummer 18.

Vandborg tærer på kreditten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce