Vand eller forsvind: Bulldogs skal i krig for at undgå lang ferie

Dale Mitchell og Bulldogs har ikke råd til flere fejl. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Vand eller forsvind: Bulldogs skal i krig for at undgå lang ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er kun sejren, der tæller, når Odense Bulldogs spiller tredje kamp mod Herlev Eagles mandag aften i play-in-serien. Taber fynboerne, er sæsonen slut.

Ishockey: Når Odense Bulldogs går på isen mod Herlev Eagles mandag aften er det til en vind-eller-forsvind-kamp. Efter to nederlag i play-in-serien skal fynboerne vinde de næste to mod ørnene for at gå videre til kvartfinalen. De to nederlag har givet et knæk i selvtilliden, og det skal der rettes op på, hvis Odense ikke skal tidligt på ferie, mener assistenttræner Mads True.

- Vi har lavet for mange personlige fejl. Store personlige fejl. Vi synes egentlig, at vi i de to første kampe får produceret store chancer, men vi mangler effektiviteten. Og det kan godt blive lidt forkrampet, når selvtilliden mangler, og man får måske ikke skudt det rigtige sted. Omvendt, så går pucken bare ind nogle gange, når det hele kører, siger han.

Og selve spillet og taktikken har egentlig været til mere, mener assistenttræneren.

- Det, vi havde forventet at se, var også det, vi så fra Herlev, så det er svært at gøre det meget anderledes taktisk, end vi har gjort. Så det, det handler om, er at skrue ned for fejlene og at være mere effektive på chancerne.

Og selv om selvtillid er sværere at sætte på formel end taktik, så mener Mads True, at holdet har formået at sætte sig godt op til den første afgørende kamp på den mentale front.

- Vi vil vise, at vi er bedre, end vi har vist hidtil. Og vi vil gå i krig for den sejr. Vores sæson skal ikke slutte nu. Samtidig har vi talt om, at presset er på Herlev for at lukke serien, og at vi kan spille mere frit som de undertippede, siger han

Odense Bulldogs må til kampen undvære backen Nick Walters, som er ude efter at have fået en puck i hovedet, men ellers er alle klar til krigen om overlevelse mod Eagles.

Vand eller forsvind: Bulldogs skal i krig for at undgå lang ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce