Van Basten færdig i Ajax


Van Basten færdig i Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marco van Basten har trukket sig som træner i Ajax Amsterdam. Han erkender, at det er gået skidt, og han tror ikke, at det bliver bedre.

Marco van Basten havde større succes som angriber end som træner. Sådan må den foreløbige konklusion lyde, efter den tidligere Milan-bomber i dag valgte at opsige sit job som træner for hollandske Ajax Amsterdam.

Van Basten har været i jobbet i mindre end et år, og han lagde brutalt fra land ved at meddele blandt andre danske Dennis Rommedahl og Kenneth Perez, at han ikke kunne bruge dem på sit hold. Men den hårde hånd kunne ikke levere resultaterne, for med kun en kamp tilbage i Æresdivisionen er holdet 12 point efter de nykårede mestre fra AZ Alkmaar.

- Han er kommet til den konklusion, at han ikke har opnået sine mål i denne sæson, og at han ikke tror på en forbedring i den kommende sæson, står der i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Inden Marco van Basten kom til Ajax var han træner for det hollandske landshold gennem fire år. Også her var han en meget kontroversiel træner, der rodede sig ud i offentlige slagsmål med blandt andre Ruud van Nistelrooy og Mark van Bommel. Og også her lod de flotte resultater vente på sig, så han hele tiden var under et voldsomt pres.

Van Basten færdig i Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce