Valverde overtog førertrøjen

Alejandro Valverde vandt onsdagens enkeltstart i Dauphiné Libéré.
Foto: Arkivfoto: Franck Fife/Scanpix

Valverde overtog førertrøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alejandro Valverde vandt enkeltstarten i Dauphiné Libéré og kørte sig i gult. Dermed sendte han et signal om, at han vil køre med om Tour de France-sejren.

Den spanske cykelrytter Alejandro Valverde fra Caisse d'Epargne-mandskabet vandt onsdag den 31 kilometer lange enkeltstart i Dauphiné Libéré, og han kørte sig dermed i gult efter den tredje etape af det franske cykelløb.

Valverde var 19 sekunder hurtigere end amerikaneren Levi Leipheimer fra Astana-holdet, og yderligere et sekund efter fulgte australske Cadel Evans fra Lotto-mandskabet.

Dermed sendte Alejandro Valverde, som normalt ikke er nogen specialist på enkeltstarterne, et direkte signal til Cadel Evans, som er blandt favoritterne til at vinde Tour de France i næste måned. En titel, som Valverde også vil lege med om.

I den samlede stilling fører Alejandro Valverde med 23 sekunder ned til Levi Leipheimer, mens Cadel Evans på tredjepladsen er 37 sekunder efter spanieren.

Norske Thor Hushovd, som havde den gule førertrøje, tabte adskillige minutter og faldt langt tilbage i det samlede klassement.

Torsdag venter de første bjerge på rytterne.

Valverde overtog førertrøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce