Valencia var tæt på at overrumple Real Madrid


Valencia var tæt på at overrumple Real Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Cristiano Ronaldos fravær har Real Madrid fået plads til Marco Asensio, som scorede begge mål mod Valencia.

En scoring direkte på frispark syv minutter før tid sikrede det forsvarende mesterhold Real Madrid et enkelt point i søndagens hjemmekamp mod Valencia.

Kampen endte 2-2, men i slutsekunderne havde Valencia en kæmpechance for at sikre sig en overraskende sejr. I næsten fri position foran mål forsøgte Simone Zaza dog at filme sig til et straffespark frem for at afslutte.

Real Madrid stillede op uden Cristiano Ronaldo, der er i gang med at udstå en karantæne på fire ligakampe, men i portugiserens fravær var der blevet plads til angrebstalentet Marco Asensio.

Og Asensio gjorde sit for at blive fast mand i startopstillingen.

Efter ti minutter bragte han med venstrefoden hjemmeholdet foran 1-0 på et smukt spark, efter at han havde opsnappet bolden på midten af banen.

Føringen holdt kun i otte minutter. Så udnyttede Carlos Soler fra Valencia en pasning ind i feltet fra venstre side til at udligne.

I det 77. minut bragte Valencia sig foran 2-1. Efter et gennembrud fra Gaya på venstrekanten endte bolden hos Geoffrey Kondogbia, der med en rolig inderside placerede bolden til højre for Keylor Navas i Real Madrids mål.

Bagud 1-2 fik Real Madrid travlt, og fem minutter senere blev holdet tilkendt et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Og så lynede Marco Asensio igen med venstrefoden, da han drejede bolden i mål uden chance for Neto i Valencias mål.

I de afsluttende minutter havde Karim Benzema to store chancer for at sikre Real Madrid alle tre point, men franskmanden brændte begge gange.

Valencia var tæt på at overrumple Real Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce