Vådt krudt i OL-generalprøve


Vådt krudt i OL-generalprøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heldigvis er der endnu nogle dage, til håndboldlandsholdet spiller sin første kamp ved OL-turneringen i Beijing. For onsdagens træningsnederlag på 22-29 mod Frankrig viste, at der med fordel kan files lidt mere på spillet og frem for alt afslutningerne i de sidste danske træninger inden mødet med Egypten på søndag.

For det var småt med snapsene i kampen, der blev afviklet i en halvtrist kulisse i en træningshal ved siden af Olympic Sports Center Gymnasium, hvor Danmarks indledende kampe også skal spilles. Med tyve-tredive frivillige lokale hjælpere som tilskuere lagde Danmark godt fra land og førte på et tidspunkt 5-1 takket være flot forsvarsspil og hurtige kontraløb.

Halvhjertede afslutninger
Så sluttede festen til gengæld også. Danskerne flyttede bolden rundt fra spiller til spiller og glemte helt at afslutte. Og når de så gjorde det, var det oftest en smule halvhjertet. Franskmændene var foran 12-9 efter første halvleg, og selv om de rød-hvide havde lyttet til Ulrik Wilbeks pauseskideballe og begyndte at hamre flere bolde mod mål udefra, endte det alligevel med et klart dansk nederlag på 22-29.

Wilbek nedtonede dog den svage indsats efter kampen og mindede om, at der trods alt kun var tale om en træningskamp.

- Selvfølgelig er jeg irriteret, men det er altså kun den anden dag, vi er herovre. Vi prøvede nogle forskellige ting af undervejs, og det første kvarter så det meget fornuftigt ud. Resten var ikke så godt, men vi havde heller ikke lagt nogen taktik inden kampen, sagde Wilbek.

Lars Jørgensen måtte bæres fra banen
Heller ikke Joachim Boldsen så synderligt bekymret ud efter den dårlige generalprøve.

- Der er da helt sikkert noget, der skal gøres bedre. Vi mangler vel 15-20 procent, før vi er der, hvor vi skal være. Men vi skiftede også meget mere ud, end vi vil gøre, når det går i gang. Og så er jeg altså holdt op med at spekulere alt for meget over resultaterne i træningskampene før en stor turnering. Inden VM i Tyskland sidste fik vi også en røvfuld af franskmændene, og da gik vi trods alt hen og fik bronze, så det kan være, at det er et godt tegn, lød det fra den danske playmaker, der sammen med holdkammeraterne fik et lille chok, da Lars Jørgensen mod kampens slutning stødte sammen med Nikola Karabatic.

Danskeren måtte humpende bæres fra banen med et vrid i knæet og en øm fod. Efter kampen kunne holdets fysioterapeut Peter Poulsen imidlertid afblæse alarmen. Forsvarsklippen har tilsyneladende forstuvet storetåen, ligesom hans ene ledbånd i knæet er en smule irriteret.

Selv er Jørgensen fortrøstningsfuld med hensyn til at blive klar til søndagens åbningskamp mod Egypten.

- Knæet er stabilt, og selv om det er ømt, så skal det nok gå. De bevægelser, jeg skal lave, kan jeg sagtens lave, og så pyt med, at det gør lidt ondt i tåen, sagde han, da han med ispose på både knæ og storetå humpede ud i spillerbussen efter kampen.
Citat
Inden VM i Tyskland sidste fik vi også en røvfuld af franskmændene, og da gik vi trods alt hen og fik bronze, så det kan være, at det er et godt tegn - Joachim Boldsen efter kampen.
Fakta
Danmark spiller sin første kamp ved OL mod Egypten søndag kl. 14.45.

Vådt krudt i OL-generalprøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce