VIDEO: FCM knuser Randers og overvintrer som Superligaens duks


VIDEO: FCM knuser Randers og overvintrer som Superligaens duks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCM holdt mandag aften legestue i Randers. Kampen endte 0-4. Mikkel Duelund blev dobbelt målscorer.

Det var to hold med vidt forskellige dagsordener, som mødtes mandag aften i Randers. FCM kunne med en sejr overvintre på Alka Superligaens førsteplads, mens Randers ligeledes skulle bruge en sejr for ikke at holde juleferie på sidstepladsen.

Kampen endte med en 4-0-sejr til FC Midtjylland, som dermed kan fejre jul som Superligaens førerhold. Randers indtager fortsat ligaens 14. plads.

FC Midtjylland kom vanen tro blæsende ud til opgøret. Kampen var blot fire minutter gammel, da Kevin Conboy lige akkurat forhindrede en 0-1 scoring efter et hovedstød fra Filip Novak. Mikkel Duelund forsøgte sig minuttet efter med et godt spark.

Første halvlegs mest komiske situation udspillede sig midtvejs i halvlegen. Filip Novak havde hånd på i Randers-feltet. Dommer Dennis Mogensen dømte straffespark til FC Midtjylland, men efter en samtale med linjedommeren blev kendelsen korrekt omstødt - frispark til Randers.

Efter en halv time kom gæsterne i front. Andreas Poulsen opsnappede bolden i venstre side, og fandt med et fladt indlæg Alexander Sørloth, som let kunne gøre det til 0-1.

Randers var sjældne gæster på FC Midtjyllands banehalvdel i første halvleg, og de få gange de nåede derop, blev det ikke for alvor farligt.

Anden halvleg begyndte mere lige, og Randers-spillerne kunne med rette føle sig snydt, da dommer Dennis Mogensen undlod at give Tim Sparv sit andet gule kort små 10 minutter efter pausen.

Selvsamme Sparv måtte efter en times spil tage plads på bænken. Forinden havde FCM-anfører, Jakob Poulsen, braget et frispark på stolpen.

Randers havde, som det også var tilfældet i første halvleg, svært ved at spille sig frem til nævneværdige chancer. Et optimistisk forsøg fra Kevin Conboy midtvejs i anden halvleg var noget af det tætteste, som de lyseblå kom på en udligning.

Mikkel Duelund kunne i stedet juble over et flot spark med venstrebenet efter 70 minutter, som strøg i mål. Kort efter faldt Randers helt sammen, og selvsamme Duelund kunne let gøre det til 0-3 efter et kontraangreb.

Gustav Wikheim lukkede og slukkede med godt 10 minutter igen, hvor han gjorde det til kampens slutresultat 0-4.

Begge hold kan nu holde en velfortjent julepause.

VIDEO: FCM knuser Randers og overvintrer som Superligaens duks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce