VIDEO: AGF og Helsingør manglede det sidste


VIDEO: AGF og Helsingør manglede det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken AGF eller Helsingør havde den fornødne klasse på den sidste tredjedel, da de to hold tørnede sammen på Ceres Park fredag aften. Derfor endte kampen målløst.

AARHUS: Det blev ikke til den forløsende sejr til AGF i fredagens hjemmekamp mod Helsingør.

AGF begyndte ellers kampen mest på bolden, men udover et par halve chancer til Morten 'Duncan' Rasmussen og Martin Spelmann, var det småt med mulighederne til hjemmeholdet i kampens begyndelse.

Derfor skulle vi helt frem til omkring den halve time, før AGF viste tegn på klassen. Et flot angreb startede hos Dino Mikanovic, som sendte Amini dybt. Australieren fandt efterfølgende André Riel, som efter flot et-to-spil med Mikanovic var tæt på at gøre det til 1-0.

En håndfuld minutter senere var gæsterne uhyre tæt på bringe sig foran. Efter et hjørnespark opstod der klumpspil i AGF-feltet. Daniel Stückler fik skrabt bolden mod mål, men liggende formåede Steffen Rasmussen at skubbe bolden på stolpen, hvorefter han kunne rage bolden til sig.

 

Oven på et par store chancer til begge hold, åbnede kampen så småt op, og det skulle da også lykkes AGF at få bolden i mål inden pausefløjtet. Daniel A. Pedersen headede via Niklas Backmans bryst bolden i mål, men dommer Anders Poulsen fløjtede korrekt for offside. 

På nippet til pausefløjtet fik Tobias Christensen testet Steffen Rasmussen med et frækt lob, men AGF-målmanden fik flot viftet bolden over mål.

Anden halvleg var få minutter gammel, da AGF-fansene begyndte at kalde på Mustapha Bundu - og ind kom han. På trods af den offensive indskiftning, var det Helsingør, som fik en tro kopi af deres kæmpe chance fra første halvleg. Klumpspil i AGF-feltet endte igen med en skrabet afslutning fra Daniel Stückler, som heller ikke her formåede at bringe sit hold foran.

I en kamp, der bølgede frem og tilbage, var det passende, at næste chance tilfaldte indskiftede Kasper Junker. En god redning fra Mikkel Bruhn fik dog afværget et ellers flot forsøg.

På trods af store muligheder til både Daniel Stückler og angrebsmakker Nicholas Mortensen i slutfasen, samt kraftige appeller for straffespark til Amini i overtiden, endte det målløst i Aarhus. Et resultat, som hjemmeholdet i virkeligheden bedst kan være tjent med.

VIDEO: AGF og Helsingør manglede det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce