Utaka vil være endnu bedre


Utaka vil være endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med to scoringer i 1-6-sejren over AGF mandag cementerede OB's nigerianske angriber Peter Utaka sin position som OB-topscorer. Han vil dog være endnu bedre.

Han er en af SAS Ligaens farligste angribere for øjeblikket, og Peter Utaka slog med to mål i 6-1-afklapsningen af AGF her til aften fast, at han er i forrygende form. Dog er målslugeren opsat på at forbedre sit spil.

- Dette behøver ikke at være min bedste kamp for OB. Man skal altid prøve at forbedre sit spil, så det skal vi prøve på til næste gang, sagde en ydmyg Peter Utaka efter storsejren.

Nigerianeren er nu oppe på 11 SAS Liga-scoringer for fynboerne, og han deler dermed klubbens topscorerværdighed med OB'ernes tidligere målmaskine Djiby Fall. Utaka havde dog mere travlt med at rose sit hold, end at juble over egen præstation.

- Det går ikke kun min vej. Det går holdets vej, og uden dem ville jeg heller ikke spille så godt, sagde Utaka.

Angriberen nyder OB's øjeblikkelige succes og udtrykte ekstra glæde over fansene og spilletiden i OB-trøjen.

- Jeg er meget glad for fansene, og de er glade for mig. Det er klart, at når jeg får mere spilletid, så spiller jeg bedre. Jeg er meget glad for, hvad jeg gjorde i dag og med resultatet, fortalte Peter Utaka.

Utaka vil være endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce