Utaka tager et år mere i OB

Peter Utaka har ifølge Sporten.dk forlænget sin kontrakt med OB, så den nu gælder fremt til 2012.
Foto: Kim Rune

Utaka tager et år mere i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superliga-topscorer Peter Utaka har forlænget sin kontrakt med OB frem til juli 2012. Der er ingen klausuler eller transferloft i den ny kontrakt, siger OB-direktør Kim Brink.  

Fodbold: Et af de vigtige kort i bestræbelserne på at få DM-guldet til Odense er stadig på OB's hænder. OB og Peter Utaka har givet hinanden håndslag på at forlænge angriberens kontrakt, så han er i klubben frem til 30. juni 2012.

Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

- Der har været – og er fortsat – en enorm interesse for Peter Utaka fra udenlandske klubber. Vi har med den nye kontrakt sikret os, at vi kan fokusere på vores sportslige målsætninger i den kommende tid. Endelig er det vigtigt at understrege, at kontrakten ikke indeholder nogen klausuler eller transferloft af nogen art. Det sikrer os en betydelig handlefrihed, siger OB's direktør, Kim Brink.

- Jeg er en glad mand i dag. Det har været en fantastisk tid i Odense Boldklub, og jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller. Vi har et fremragende hold, der konstant spiller med i toppen, og jeg kan fortsat udvikle mig i klubben, så jeg glæder mig over den nye kontrakt, siger Peter Utaka.

Peter Utaka har ikke lagt skjul på, at han håber, at succesen i OB kan skaffe ham en plads på Nigerias VM-landshold.

Utaka kom til OB i sommeren 2008. Han har spillet 53 kampe for OB og scoret 32 mål.

Utaka tager et år mere i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce