Useriøs indstilling


Useriøs indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I avisen d. 19/7-2004 oplever vi alle desværre igen, hvordan holdningen til sport i Fyens Stiftstidende er alt andet end seriøs. Jesper Mads Eriksen skriver, at han hellere så Lance Armstrong dopet, og at han for øvrigt er så og så usympatisk. Når man kender lidt til J.M.E. ved man, at denne kommentar ikke var ironisk. Den ligger f.eks. på linje med hans hedengangnehelsidesartikel om hvorfor Bayern München skulle dø og Manchester United skulle krones. Hans store tyskerhad, som senest blev udstillet under fodbold-EM, er desværre også kendetegnende i mange af hans sportsreportager.

Selv om det kan være svært at forstå for J.M.E., er vi altså også nogle læsere, der ikke lider af tyskerhad eller af modvilje mod Lance Armstrong.

Da vi er med til at betale sportsjournalisternes løn, kan vi vel godt forvente en lidt mere objektiv indgang til sportsstoffet.

Det var jo også en skændsel atlæse alle de faktuelle fejl, Fyens Stiftstidende diskede op med under fodbold-EM. F.eks. mente man, Urs Meier var tysker, semifinalen var mellem Frankrig og Grækenland, Danmark tabte ved VM 2002 til England i kvartfinalen, England havde kun tabt tre kampe i de seneste tre år o.s.v. Faktuelle fejl man nægtede at berigtige, da det jo ville vise en manglende viden, interesse og research.

Jeg vil til sidst påpege, at jeg var en stor læser af J.M.E.s skæve artikler og anmeldelser, da han mest skrev om musik og kultur, men denne skæveog humoristiske indgangsvinkel gør sig altså ikke så godt ved sportsbegivenheder. Især er det uacceptabelt, når man accepterer f.eks. doping eller konsekvent angriber samme gruppe hver gang, f.eks. tyskere.

Med minimalt håb om lidt selvransagelse.

Useriøs indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce