United tabte et skridt i mesterskabskampen

Wayne Rooney var knap i så godt humør som under Milan-kampen forleden, da Everton havde bragt sig yderligere foran på Goodison Park lørdag
Foto: Tim Hales/AP/POLFOTO

United tabte et skridt i mesterskabskampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester United tabte et vigtigt skridt i kampen om det engelske mesterskab efter et ikke ufortjent 1-3-nederlag ude mod Everton.

Manchester Uniteds bestræbelser på at genvinde det engelske mesterskab led lørdag et mindre knæk. Det blev således til et 1-3-nederlag på udebane mod Everton i en lige kamp, som hjemmeholdet afgjorde med to sene mål.

Det begyndte ellers godt for de forsvarende mestre. Manager Alex Ferguson havde til en afveksling valgt at satse på Dimitar Berbatov fra start, og det viste sig at være en god idé. Efter et kvarter bragte bulgareren Manchester United foran med en afslutning tæt foran mål.

Everton var dog ikke sene til at svare igen. Manden bag udligningen var ligesom Berbatov en østeuropæer, der har problemer med at tilkæmpe sig en fast plads i sin klubs startopstilling: Russiske Diniyar Bilyaletdinov huggede således bolden fladt forbi Edwin van der Sar blot tre minutter efter Uniteds føringsmål.

Efter de to hurtige scoringer skulle der gå en lang periode med chancer i begge ender, men uden at ét af holdene var i stand til at sætte sig på kampen.

Man skulle helt frem til et kvarter før tid, før der blev lavet om på stillingskrigen. Det var Evertons Dan Gosling, som stod for føringsmålet. Den overraskende sejr til Liverpool-holdet blev slået fast i kampens døende minutter med 3-1-målet af unge Jack Rodwell.

Med nederlaget kan Premier Leagues førerhold, Chelsea, udvide afstanden til United på andenpladsen til fire point, hvis de vinder over Wolverhampton senere lørdag.

United tabte et skridt i mesterskabskampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce