United-målmand: Van Gaal giver mig selvtillid


United-målmand: Van Gaal giver mig selvtillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester Uniteds målmand Sergio Romero har fået en gylden chance i Manchester United. Det giver selvtillid.

Manchester Uniteds argentinske målmand Sergio Romero havde ikke spillet en eneste testkamp før sæsonen, men nu har han erobret målmandsposten i den store engelske fodboldklub.

Det faktum giver selvtillid, selv om han dog også fortæller til den argentinske avis La Nacion, at han ikke tager sin plads for givet.

- At spille for Manchester United er en drøm og hvis Gud hjælper mig, vil den drøm aldrig slutte, siger den 28-årige målmand til avisen.

Sergio Romero er kommet til Manchester United på et tidspunkt, hvor den sædvanlige førstemålmand David de Gea var i tætte forhandlinger med Real Madrid og havde en transfer-saga, som satte ham af holdet.

Det har argentineren profiteret af ved at holde målet rent foreløbig fire gange i efteråret. Dog blev han kritiseret efter klubbens nederlag til Swansea umiddelbart før landsholdspausen.

- Som jeg har sagt før, må jeg takke Louis van Gaal for at stole på mig og vise mig tillid. Det er vigtigt for en fodboldmålmand at have den tillid, for der er ingen rotation mellem målmænd. En målmand spiller eller sidder på bænken. Der er kun de to muligheder, siger han.

Med David de Geas mislykkede skifte til Real Madrid kommer Sergio Romero formentlig under pres for at beholde pladsen som førstemålmand. Men det tager han med ro.

- Lad mig sige en ting. Jeg ved, at jeg har stor tillid fra Louis Van Gaal og hans folk, men jeg har ikke den opfattelse, at pladsen som førstemålmand allerede er min.

Manchester United genoptager Premier League med en kamp mod de gamle rivaler fra Liverpool på lørdag.

United-målmand: Van Gaal giver mig selvtillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce