United har sat kursen mod Rom

Manchester Uniteds John O'Shea, midt, jubler efter scoring med Rio Ferdinand ( th ) og Darren Fletcher.Manchester United er ubesejret i Champions League i to år. Efter onsdagens 1-0-sejr over Arsenal i det første semifinaleopgør skal meget derfor gå galt, hvis ikke Alex Fergusons mandskab skal sikre sig den ene plads i Champions League-finalen den 27. maj i Rom.
Foto: AP/POLFOTO

United har sat kursen mod Rom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De forsvarende Champions League-vindere fra Manchester United slog Arsenal med 1-0 og spillede sig nærmere finalen i den italienske hovedstad.

Manchester United er ubesejret i Champions League i to år. Efter onsdagens 1-0-sejr over Arsenal i det første semifinaleopgør skal meget derfor gå galt, hvis ikke Alex Fergusons mandskab skal sikre sig den ene plads i Champions League-finalen den 27. maj i Rom efter næste uges returopgør i London.

John O'Shea endte som matchvinder i det første møde mellem de engelske storklubber, da han efter 17 minutter fra tæt hold sparkede bolden i mål til 1-0. Hjemme på Old Trafford havde United dog mulighederne for at fjerne enhver tvivl om udfaldet af de to dueller mod Arsenal.

På sidelinjen forsøgte Arsène Wenger med indskiftningen af Nicklas Bendtner og Eduardo da Silva at jagte udligningen for et svagt spillende Arsenal-mandskab, mens Alex Ferguson gik efter at øge 1-0-føringen ved at sende Dimitar Berbatov og Ryan Giggs på banen. Giggs indskiftning blev mødt med stor jubel, da kampen var nummer 800 i United-trøjen, hvilket er rekord i den engelske klub.

Der er returopgør i London på tirsdag i næste uge.

Se kampens mål her

United har sat kursen mod Rom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce