Union vil rykke rundt på ishockeykalender


Union vil rykke rundt på ishockeykalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks Ishockey Union vil arbejde for at få VM-turneringen flyttet endnu senere hen på året, så man ikke risikerer alt for mange afbud fra NHL-spillere.

Danmarks Ishockey Union vil arbejde for, at man flytter VM-turneringen endnu længere hen i kalenderen, end det er tilfældet nu. Tanken er at rykke tidspunktet to-tre uger frem til slutningen af maj måned for derved at kunne stille med et endnu stærkere hold, fordi flere spillere på det tidspunkt er fri af forpligtelser overfor deres NHL-klubber.

- Jeg ved, at vi ikke er de eneste, der har det problem. Og det kan godt være, at canadierne er ligeglade, men de har lige så mange stemmer, som vi har. Derfor tager vi fat i flere af de mindre lande og vores nordiske venner hernede under VM-turneringen og snakker med dem, siger Kim Pedersen, der er administrationschef i unionen.

VM-veteranen Kim Staal er enig i, at det vil være godt for Danmark, hvis forslaget blev vedtaget.

- Vi har større fordel af at få de sidste profiler med, end mange af de øvrige lande har. For vi lægger flere procenter på med de sidste profiler end de store nationer. Og hvis VM lå senere, ville vi også få bedre tid til at spille holdet sammen, og det har vi brug for, når vi ikke som de andre altid kan falde tilbage på individuelle kvaliteter, siger Staal, som dog er i tvivl om, hvorvidt spillerne vil være interesseret i at gøre sæsonen endnu længere, end den i forvejen er.

Union vil rykke rundt på ishockeykalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce