Unge FCN står distancen: 0-0 mod Randers


Unge FCN står distancen: 0-0 mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjælland fortsatte sølvkursen, da Hjulmands tropper søndag eftermiddag spillede 0-0 mod Randers FC.

Et meget ungt FC Nordsjælland-mandskab hentede søndag eftermiddag et enkelt point, da den svære udekamp mod Randers FC sluttede 0-0. Hjemmeholdet fik et mål annulleret for offside og FCN's Kristian Lindberg brændte straffe undervejs.

De unge FCN-spillere stod altså distancen, og med det uafgjorte resultat holder Kasper Hjulmands tropper afstanden til netop Randers FC i kampen om Superligaens andenplads.

FC Nordsjælland dominerede spillemæssigt i meget af kampen, men hjemmeholdet tilspillede sig de største muligheder i søndagens topkamp. Gæsterne fra Farum virkede ganske tilfredse med at beholde det ene point.

Alligevel fik de danske mestre den størst mulige chance for at nappe alle tre point, da de midt i anden halvleg blev tilkendt straffespark. Men Kristian Lindberg sparkede svagt til højre i målet, og David Ousted kunne uden problemer parere bolden.

Inden kampen fejrede Randers FC klubbens 10-års jubilæum, og det virkede da også som om, at Randers-spillerne gerne ville give hjemmepublikummet en sejr i dagens anledning. Hjemmeholdet startede således første halvleg med stor gejst

Det lykkedes dog ikke for Randers at udnytte den fine start, og ingen af holdene kom frem til noget i starten af første halvleg. Men som man efterhånden har set det så mange gange før, overtog FC Nordsjælland efterhånden spilstyringen i kampen.

Første halvleg var i det hele taget en jævn affære uden de store muligheder til nogen af mandskaberne. Ud af ingenting havnede bolden så alligevel i nettet, da Pierre Boya sparkede en ripost i kassen. Der blev dog dømt offside i situationen, og første halvleg endte således 0-0.

I anden halvleg var billedet det samme. FC Nordsjælland mest på bolden, men Randers FC var særdeles giftige på omstillinger og kom frem til enkelte gode muligheder.

Det hele endte dog med remis på AutoC-park i Randers, og dermed har FCN fortsat syv points forspring til Randers i tabellen.

Unge FCN står distancen: 0-0 mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce