Ungdom og rutine skal give OBK oprykning


Ungdom og rutine skal give OBK oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badminton: OBK’s cheftræner Michael Reed har rystet posen godt og grundigt til aftenens opgør mod Ikast.

Flere af de helt unge fynske talenter med Viktor Axelsen i spidsen bærer et stort ansvar på de spinkle skuldre. Fakta er, at med en tre-point-sejr i aften kan fynboerne tage et kvantespring mod den forjættede badmintonliga, hvor tv-tid og dermed større sponsorindtægter venter.

Viktor Axelsen kroner sin katapultagtige udvikling med at vippe svenske Magnus Sahlberg af pinden som første herresingle. Det er vanvittigt imponerende af den 16-årige knægt, der har høstet værdifuld rutine ved de netop afviklede danmarksmesterskaber, hvor han efter et opgør mod den senere sølvvinder, Jan Ø. Jørgensen, blev autografjægernes helt store bytte.

Dertil kommer, at Reed sætter sin lid til Celia Villebro og Mette Schytt i damedoublen. De to unge fynboer leverede også varen ved DM og bliver nu belønnet af klubben. Damesinglen vogtes traditionen tro af Petya Nedelcheva, der må regnes for et sikkert kort på den fynske hånd.

Den fynske rutine kommer i herredoublen, hvor to gange Michael, Jensen og Them, får chancen for at bevise, at deres sejr i sidste runde mod Solrød ikke var en enlig svale. I mix-double forventer den fynske cheftræner et tæt opgør. Tore Vilhelmsen og Diana Dimova skal på en svær, men åben, opgave mod uldjyderne.

OBK har endnu en gang valgt at flytte fra egen hule i Godthåbsgade for sammen med OB bordtennis at give publikum en fælles oplevelse i Odense Idrætshal, hvor første slag til gåsefjerene og celluloidbolden sker kl. 19.00.

Ungdom og rutine skal give OBK oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce