Ung fynbo får treårig kontrakt i FC St. Pauli

Jacob Rasmussen skal i fremtiden spille "am Millerntor" i St. Pauli.
Foto: Peter Leth-Larsen

Ung fynbo får treårig kontrakt i FC St. Pauli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årige Jacob Rasmussen skifter fra Schalke 04 til kultklubben i Hamburg.

FODBOLD: Den 19-årige fynske forsvarer Jacob Rasmussen har netop skrevet under på en treårig kontrakt i Hamburg-kultklubben FC St. Pauli, erfarer Sport Fyn.

Den tidligere Næsby- og OB-ungdomsspiller har været ansat i FC Schalke 04's talentafdeling og har spillet på ungdomshold sammen med blandt andre den tyske VM-spiller Leory Sané.

Jacob Rasmussen havde egentlig et år tilbage af sin kontrakt, men udsigten til spilletid var bedre i 2. ligaklubben St. Pauli, der til stadighed flirter med muligheden for at rykke op i Bundesligaen, hvor storebror Hamburger SV residerer.

Jacob Rasmussen er en høj, intelligent og spilstærk midterforsvarer med flot hovedspil og et stærkt venstreben og har mange kampe på DBU's ungdomslandshold.

St. Pauli har bekrætet skiftet på klubbens hjemmeside.

Træner Ewald Lienen siger:

- Jacob er endnu en talentfuld spiller, som kommer til at udvide vores trup. Han er hovedstøds- og duelstærk og er desuden teknisk godt uddannet. Men hans venstreben kan vi blive mere fleksible i centrum af forsvaret, siger den tidligere storspillet.

Jacob Rasmussen kalder selv skiftet spændende.

- St.Pauli er en meget interessant klub, som jeg har hørt meget positivt om og jeg ser gode mulighed for at udvikle mig videre her "am Millerntor". Nu skal jeg først finde min nye rolle på holdet, men jeg vil give fuld gas fra førstedagen og kæmpe for at få så meget spilletid msom muligt, siger fynboen til St. Paulis hjemmeside.

Ung fynbo får treårig kontrakt i FC St. Pauli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce