Underholdning på væddeløbsbanen


Underholdning på væddeløbsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE:Fyens Væddeløbsbanes Fyensløbsdag er som altid årets højdepunkt for galopsporten. Det er atter lykkedes at arrangere seks flotte opgør på turfen, og de stjæler selvfølgelig billedet fra travet, som dog på bedste vis bidrager til dagen med seks løb.

På denne måde bliver der plads til to V5-spil samme dag, og der lokkes med en V5-garanti i begge spil på 150.000 kr., såfremt der kun findes én række med alle fem rigtige. Det er Elkær Stutteri og Outlet Fyn, der støtter op om programmet, der fortjener stort besøg.

Publikum bydes nemlig også på anden underholdning, idet man for første gang præsenterer "Human Fottball", et fodbold-show, hvor man i lighed med bordfodbold stiller seks spillere op mod hinanden på en bane 8x16 meter. Men her er det altså levende aktører fra den nye 1. divisionsklub Dalum samt 2. divisionsklubberne B1909, B1913 og Næsby, som i kampe på fem minutter spiller en alle-mod-alle turnering om at komme i finalen, der afgøres efter de seks galopløb. Albani Bryggerierne har udsat en præmie på 2500 kr. og en pokal til det vindende hold. To spillere fra hvert hold skal i øvrigt også vise deres kunnen som kusk i et pony-travløb, hvor Fyens Væddeløbsbanes administration også repræsenteres ved bl.a. Ellen Piltoft, denne fantastiske all round-hestebetvinger, som denne eftermiddag forsøges indført i Guiness' rekordbøgerne, idet hun er aktiv deltager i såvel trav-, galop-, monté- og ponyløb samme dag. Det er næppe set før.

Pony-ridning for børn og forskellige publikum-konkurrencer er andre tiltag, hvortil Fyens Stiftstidendes Klub Fyn-medlemmer har gratis adgang. Fodbold-turneringen begynder kl. 12.45, det første galopløb rides kl. 14.30, og det hele rundes af med travamatørenes opgør i sidste afdeling af dagens andet V5-spil.

Man kan i øvrigt også gøre indskud til den store svenske V75-pulje på Axevalla, men husk at afkrydse bonerne rigtigt, det vil sige bane 12 til V75, bane 05 til galop-V5 og bane 15 til trav-V5.

Underholdning på væddeløbsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce