Underdogs jagter FA Cup-sejr


Underdogs jagter FA Cup-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sheffield United har en god chance mod ustabile Manchester United på Old Trafford i FA Cuppen lørdag, siger klubbens manager, Nigel Adkins.

Det nytter ikke noget at møde op på Old Trafford uden at gå efter sejren. Det siger Sheffield Uniteds manager Nigel Adkins, der lørdag møder et ustabilt United-hold i den engelske FA Cup.

- Manchester United bør jo slå et hold fra League One (den tredjebedste engelske række red.). Men det smukke ved FA Cuppen er, at det ikke altid sker, siger Adkins ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sheffield United har de seneste sæsoner overrasket gang på gang i de engelske pokalturneringer.

Forrige sæson nåede holdet helt til semifinalen i den største engelske pokalturnering, og sidste sæson var Sheffield United blandt de sidste fire i den mindre Capital One Cup.

- Der er altid overraskelser, og det kan lige så godt være os, der leverer den. Vi spiller på Theatre of Dreams (kælenavn for Old Trafford red.), så hvorfor skulle vi ikke drømme?, spørger Adkins.

Måske er det ikke så tosset en tanke, at Sheffield United har en mulighed for at slå Manchester United lørdag.

Storholdet har i denne sæson vaklet for tredje år i træk, og hvis det ikke var fordi holdet slog Swansea i seneste runde af Premier League var man uden sejr i ni kampe i træk.

- Vi er udmærket klar over, at Manchester United har store kvaliteter. Men vi går til opgaven uden frygt. Vores klub har gjort det virkelig godt i de seneste sæsoner, og nu har vi en ny mulighed for en overraskelse, siger Adkins.

Manchester United har ikke løftet FA Cuppen siden 2004.

Underdogs jagter FA Cup-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce