Ulvene hylede til sidst


Ulvene hylede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKIDT: OB havde FC Midtjylland i sækken, men glemte at snøre den
FODBOLD: OB havde ulven i sækken men med en alt forsigtig ageren efter pausen, lod det fynske Superliga-mandskab sig igen narre mod et ellers rystet midtjysk mandskab.

Jacob Gregersen var mod forventning slet ikke taget med til Herning, men nød i stedet en forlænget weekend i forvisning om, at hans dage i OB rinder ud.

Fernando Derveld meldte sig klar trods problemer i privatsfæren og dem rystede den store eksplosive hollænder af sig fra start ved at sætte sig fuldstændigt på superstjernen Mohamed Zidan.

Tryghed i forsvaret

Det gav tryghed i et forsvar, der i forvejen er nye blandede bolsjer.

Steen Nedergaard spillede med stor sikkerhed ved siden af hollænderen og kun fejlvurderinger af højre back Ulrich Vinzents skabte uro før pausen.

Steffen Højers genialitet før pausen med at stjæle bolden fra Peter Skov-Jensen midt i FCM-keeperens udspark bragte en kort overgang ro i den fynske båd. Den intetanende FCM-målmand kastede bolden så langt frem i udsparksforsøget, at Højer umuligt kunne begå farligt spil. Men en kontroversiel kendelse af René Christensen, der også har ry for at kunne den slags.

Sekunder efter fik Thomas Frandsen dog ram på Andrew Tembo, så zambieren måtte gå ud til fordel for Thomas Lindrup. Derfor mistede OB en del af det tryk, som både Nicolai Stokholm og Esben Hansen med sine lange åbnende afleveringer iscenesatte. Man var hele tiden farlige med de lange direkte afleveringer.

Blegansigtet fra Søndre Omme, midtjydernes jermand Søren Skriver, virkede ikke lykkelig i situationerne alene med Mwape Miti, der burde have scoret før pausen.

Det var dog Derveld, der før pausen reddede humøret for fynboerne, da han reddede en ellers skuffende nigerianer Ajilores skud på selve målstregen og herefter styrtede ud og tacklede Zidan til pindebrænde.

Den underholdende affære fortsatte i 2. halvleg på OB's præmisser. Fynboerne lod pænt bolden gøre arbejdet veksklende med skærende lange afleveringer.

Kun da Chris Sørensen miste overblikket i pasningsspillet måtte en overdådigt spillende Derveld ofre sig mod Zidan, selv om advarslen til hollænderen virkede hård.

Frustrationer

Zidan og hans mænd viste frustration og ej heller dødboldene kunne ryste en uhyggelig sikker Arek Onyszko i buret.

Men i slutfasen var OB overbebyrdet i venstresiden, fordi Chris Sørensen ikke altid fik hjælp af Lindrup. Det kostede det frispark, som tvang Esben Hansen til at begå straffespark mod Zidan.

I de sidste minutter burde Søren Berg have sikret den fynske sejr på et af de efterhånden sjældne fremstød. Helt fri valgte han en sværere løsning end bare at hakke bolden i mål.

I stedet fik Frank Kristensen pillet bolden ned og drejet bolden ind til 2-1, mens Nedergaard forgæves kastede sig ned i skuddet.

Ulvene hylede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce