Ulrik Wilbek roser dansk joker


Ulrik Wilbek roser dansk joker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske playmaker Henrik Knudsen er en slags joker på det danske herrelandshold i håndbold. Landstræner Ulrik Wilbek fremhævede ham som en af banens bedste.

Ikke mange kender den nye danske playmaker Henrik Knudsen, som har fået chancen i EM-truppen på grund af Jesper Jensens skadesfravær. Men efter sejren over Norge roste landstræner Ulrik Wilbek ham som en af banens bedste.

Henrik Knudsen scorede fem mål i sejren på 33-29 og lavede flere gode afleveringer til holdkammerater. Det var en stor forbedring i forhold til fredagens opgør mod Slovenien.

- Jeg har hele tiden prøvet at hjælpe ham. Mod Slovenien kom han ind i en kort periode uden at lave fejl, men også uden at vise noget som helst. Så kunne folk tænke: Kan han noget? Derfor sagde jeg til ham: Nu er det i dag, du skal gribe din egen chance, fortæller Wilbek.

Landstræneren udnyttede taktisk Henrik Knudsens rappe fodskifte, og det gav pote.

- Vi gjorde bevidst det, at vi satte ham i scene over for de tungeste norske spillere på banen, så han kunne lave sine hurtige fodfinter, forklarer Wilbek.

Henrik Knudsen mener stadig, at han har noget at bevise, men trods sine blot syv landskampe føler Kielce-spilleren allerede, han er godt på vej.

- Der er mange ting at holde styr på. Det er slet ikke det samme som på klubholdet. Men det gik rigtig godt, syntes jeg. Jeg udnyttede min hurtighed, og jeg har måske også et lidt overraskende skud. Det er det, jeg kan gå ind og bidrage med, siger Henrik Knudsen.

Ulrik Wilbek roser dansk joker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce