Ulrik Kirkely og de japanske kvinder helt tæt på at skabe et nyt mirakel

Ulrik Kirkely og Japan var rigtig, rigtig tæt på at få point mod Rusland. Japanerne kan dog fortsat nå at komme videre. Foto: Carmen Jaspersen /Scanpix

Ulrik Kirkely og de japanske kvinder helt tæt på at skabe et nyt mirakel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Japan formåede dog ikke at få scoret i kampens sidste angreb mod Rusland, selvom japanerne var to spillere i overtal - og så vandt russerne med 29-28.

Japan fortsætter med at imponere ved VM-slutrunden i Tyskland. 

Onsdag burde japanerne have fået point ud af kampen mod mægtige Rusland, men måtte tilsidst se sig slået med 29-28. Japan havde ellers bolden til sidst, hvor cheftræner Ulrik Kirkely havde pillet sin keeper ud og erstattet hende med en ekstra markspiller. Desuden havde Rusland en udvisning, så i kampens sidste angreb spillede Japan faktisk syv mod fem.

Alligevel endte det med en angrebsfejl, og så var den russiske favoritsejr en kendsgerning.

- Vi havde chancerne, så selvfølgelig er vi skuffede, sagde Ulrik Kirkely efterfølgende. 

Russiske Evgenii Trefilov var heller ikke synderlig begejstret, selvom russerne nu står med otte point fire kampe og er helt sikker på at komme videre til weekendens 1/8-finale. 

- Jeg ved, at ethvert hold altid spiller i hvert fald en dårlig kamp ved et mesterskab. Den kamp har vi heldigvis overstået nu, sagde Trefilov.

Daria Dmitrieva, der har været Ruslands helt store profil indtil videre ved slutrunden, sad heller ikke ligefrem og storsmilede, da hun skulle sætte ord på indsatsen.

- Vi forsøgte at være lige så koncentrerede som i de andre kampe, men det lykkedes ikke. Nu må vi tage os ekstra sammen mod Danmark på fredag for at slutte kampene i gruppen af på en ordentlig måde, mente Dmitrieva.

 

Ni mål af Raicevic

I den anden kamp i Danmarks gruppe vandt Montenegro, der forleden chokerede og tabte til Japan, helt efter planen over pointløse Tunesien. Sejren blev på 29-23 (15-13). Mouna Chebbah og holdkammeraterne var ellers med til 16-16 seks minutter ind i anden halvleg, men derefter trak Montenegro fra. Milena Raicevic blev topscorer med ni mål.

I gruppe D var Holland, der af mange er tippet til at nå langt ved denne slutrunde, heldige med at få et point i en gyserkamp mod Serbien, der endte 27-27 (15-15). Den tidligere FC Midtjylland-spiller Nycke Groot scorede det udlignende mål for hollænderne få sekunder før tid. I samme gruppe blev Kina, der måske er VM's svageste hold, pryglet af de tyske VM-værter. Tyskland vandt kampen med 24-9 (10-3).   

  

Ulrik Kirkely og de japanske kvinder helt tæt på at skabe et nyt mirakel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce