Uffe Pedersen hjælper Rosenborg


Uffe Pedersen hjælper Rosenborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STORKAMP: Trondheim frygter serbernes fans på Lerkendal i aften

- Rosenborg har henvendt sig, og vi har talt med nogle mennesker deroppe og givet oplysninger om Røde Stjerne. Det er almindelig praksis, at vi hjælper hinanden i Norden, siger OB's træner Uffe Pedersen.

Men ellers frygter nordmændene mest serbernes tilhængere, der lavede ravage i Odense.

- Vi havde billetsælgere ude lørdag, og dér gav folk udtryk for, at de var bange for, hvad der kan ske på Lerkendal. Mange sagde, at de ville blive hjemme, fordi de ikke føler sig trygge. De var faktisk bange, og det synes jeg er synd, siger lederen af Rosenborgs supporter-gruppe Christian Brøndbo til Adresseavisen.

Politiet er mobiliseret og vil kalde forstærkninger ind fra hele "Trøndelag til UEFA Cup-kampen".

Tabloid-avisen Verdens Gang skriver ganske enkelt, at "Røde Stjernes mest hensynsløse supportere truer med at hævne NATO-bombningen af Jugoslavien, når de indtager Trondheim".

Truslerne stammer fra Rosenborg-supporternes debat-forum på nettet.

Avisen skriver, at sporene fra Odense skræmmer.

"Under de voldsomme tumulter i Odense skiftede og byttede de serbiske fans deres tøj undervejs for at gøre politiets arbejde med at identificere fansene vanskelige", skriver Verdens Gang.

- Danmark ligger betydeligt nærmere de centrale dele af Europa. Trondheim er næsten ved Nordpolen. Det gør nok sit til, at vi slipper for den værste trussel, siger politiets sektionsleder for Sør-Trondelag, Hallgeir Stokken.

Uffe Pedersen hjælper Rosenborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce