Udvider samarbejde: Ølgigant bliver ny hovedsponsor for Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har scoret en aftale hos Carlsberg om at ølfirmaet bliver ny hovedsponsor fem år frem. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Udvider samarbejde: Ølgigant bliver ny hovedsponsor for Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carlsberg og Odense Bulldogs har underskrevet en ny aftale om Carlsberg som hovedsponsor for ishockeyklubben de næste fem år.

I to år har Carlsberg været sponsor for ishockey-klubben Odense Bulldogs, og nu går parterne skridtet videre.

I en nyligt underskrevet aftale er ølfirmaet nemlig blevet hovedsponsor for Odense Bulldogs de næste fem år, skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder en styrket økonomi i Odense Bulldogs, oplyses det, men beløbene i sponsoratet ønsker hverken Carlsberg eller ishockey-klubben at udtale sig om.

Det var en ny treårsplan meldt ud i sidste uge fra Odense Bulldogs, hvor der økonomisk "sættes tæring efter næring", som har været central i at få ølgigantens opbakning, lyder det fra Carlsberg.

Elsker fankulturen

- Vi synes Odense Bulldogs' nye treårsplan er virkelig godt skruet sammen. Den er både professionel og realistisk, og med den nye hovedsponsoraftale vil vi gerne signalere, at Carlsberg Danmark ikke blot bakker op om projektet, men også ønsker at være med i revitaliseringen af Odense Bulldogs, siger senior area manager i Carlsberg, Henrik Kirk, i meddelelsen og tilføjer:

- Ishockey er en sport, som taler til en stor del af Carlsbergs kunder især her på Fyn. Vi elsker fankulturen og den gode stemning til kampene, og vores hidtidige samarbejde med Bulldogs har overbevist os om, at den femårige hovedsponsoraftale er et naturligt og rigtigt skridt for begge parter.

Fra Odense Bulldogs lyder der også begejstring, og salgschef Allan Hoffmann håber, at aftalen kan virke som trækplaster på andre partnere.

- Vi tror på, at det udvidede samarbejde med Carlsberg kan være med til at tiltrække nye samarbejdspartnere, og Carlsberg har desuden efterladt os den mulighed at kunne tegne et særskilt arenasponsorat, når den nuværende aftale med Advokatfirmaet Ret & Råd Fyn udløber den 30. juni 2018, siger salgschefen.

Udvider samarbejde: Ølgigant bliver ny hovedsponsor for Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce