Det er en fordel, at OB har 11 spillere, hvis kontrakter udløber i sommeren 2016. Det siger sportsdirektør Jesper Hansen til Ekstrabladet.

På papiret kan 11 af de nuværende OB-spillere være fortid i klubben næste sommer, hvor deres kontrakter udløber. Blandt de 11 spillere er både Rasmus Falk, Emil Larsen og Lasse Kryger.

De mange kontraktudløb er dog ikke noget problem, siger sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk. Han er opmærksom på situationen fortæller han, men de mange udløb kan blive en fordel for OB, mener han.

- Vi vil gerne skabe kontinuitet i truppen, men med en ny træner er det vigtigste, at spillerne i truppen er dedikerede i forhold til projektet, og at træneren gerne vil have spilleren i truppen. Tingene skal passe sammen, og derfor ser jeg det som en fordel, at vi har mange kontraktudløb til sommer. Det gør, at Kent Nielsen kan skifte ud, hvis han vil, for han skal være med til at vælge de spillere, der er med i projektet, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Ønsker at forlænge

De stribede har længe arbejdet på en større kontinuitet i truppen, og Jesper Hansen håber at forlænge med nogle af de pågældende spillere. Han ønsker dog ikke at fortælle, hvilke spillere det drejer sig om.

- Vi har haft en stor udskiftning i truppen denne sommer, og nu har vi mange spillere med kontraktudløb på kort tid. Det vil vi også kigge på og se, om vi kan forlænge nogle af aftalerne, siger Jesper Hansen.

Spillere med kontraktudløb næste år:

Målmænd:

Maksym Koval
Casper Radza
Michael Tørnes

Forsvarer:

Lasse Nielsen
Magnus Pedersen
Mohammed Diarra

Midtbane:

Azer Busuladzic
Emil Larsen
Lasse Kryger

Angreb:

Anders Thomsen
Rasmus Falk

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Målorgie i Odense åbner for rekord

Målorgie i Odense åbner for rekord

Frank: Tilfældigt at vi er bedre på udebane

Thomas Frank: Vi er pivfarlige for tiden