Udskiftet GOG'er fik ikke mange chancer

GOG's Niclas Kirkeløkke - her til højre for en gestikulerende Hans Lindberg - har ikke fået den store tillid fra landstræner Nikolaj Jacobsen. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Udskiftet GOG'er fik ikke mange chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Og prisen for årets korteste snor går til....

Nu er en plads i EM-truppen ikke en popularitetskonkurrence, men fortalerne for Niclas Kirkeløkke kan vel med rette hævde, at GOG'eren er den danske spiller, der har fået kortest snor i Kroatien hos landstræner Nikolaj Jacobsen.

Højrebacken har ikke fået mange minutter til at vise, hvad han kan. Fredag formiddag blev han skiftet ud af den danske EM-trup og erstattet af Flensburg-stregen, Anders Zachariassen, der dermed er tilbage efter blot en enkelt kamp på tribunen.

Niclas Kirkeløkke fik godt otte minutter på banen i Danmarks chokerende nederlag mod Tjekkiet. I de otte minutter lagde han op til to danske scoringer, så Mikkel Hansen og Mads Mensah lave fejl i de følgende to angreb, og sluttede så selv af med at misbruge et forsøg.

Til kampen mod Spanien var TTH Holstebros Peter Balling skiftet ind i truppen, og Danmark anden venstrehåndede back gjorde det forrygende. Dermed blev udgangsdøren åbnet for Kirkeløkke, da landstræneren igen ville have tre stregspillere på holdkortet.

Kirkeløkke kan trøste sig med, at EM-døren ikke er låst. GOG'eren kan stadig komme i kamp senere i turneringen. (KIM)

Udskiftet GOG'er fik ikke mange chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce