Udskældt dommer vil have ordet


Udskældt dommer vil have ordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den norske dommer Tom Henning Øvrebø vil gerne kommentere sine beslutninger i onsdagens Champions League-kamp, som har medført hård kritik og dødstrusler.

Tom Henning Øvrebø er blevet mødt med dødstrusler og hård kritik af sin indsats. Men nu vil den norske dommer gerne komme med sin udlægning af onsdagens begivenheder på Stamford Bridge, hvor Chelsea under dramatiske omstændigheder blev sendt ud af Champions League på bekostning af Barcelona.

Nordmanden har foreløbig ikke haft mulighed for at kommentere de mange beskyldninger mod ham, da det europæiske fodboldforbund (Uefa) har nægtet ham at udtale sig.

- Vi har sendt en henvendelse til Uefa, hvori vi beder Uefa om at give Tom Henning mulighed for at udtale sig generelt om kampen, siger dommerchef ved det norske fodboldforbund, Rune Pedersen, til hjemmesiden vg.no.

Tom Henning Øvrebø har i dag sendt sin kamprapport til Uefa, og det arbejde har været mere omfattende end normalt. Blandt andet har den været forbi forbundets dommerchef til gennemlæsning.

- Han syntes, at det var bedst at flere havde læst den igennem, eftersom omstændighederne var så specielle, siger Rune Pedersen.

Tom Henning Øvrebø blev under og efter 1-1-kampen, der sendte Barcelona i Champions League-finalen, udsat for hård kritik af Chelseas spillere, der så sig snydt for flere straffespark. Torsdag endte frustrationen i dødstrusler på internettet fra oprørte Chelsea-tilhængere.

Udskældt dommer vil have ordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce