Udlejningen af Radonjic var ventet


Udlejningen af Radonjic var ventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når der hentes nye kønne planter ind i drivhuset, så bliver der i samme ombæring ofte også luget ud i noget, som tidligere fremstod som stolt nikkende tulipaner.

Der er vist ingen hemmelighed for OB-kendere, at den montenegrinske bomber Srdjan Radonjic var blevet ukrudt i Ådalen, hvor han faktisk har kontrakt frem til 2010.

Radonjics lejeaftale med den norske 2. divisions Start Kristiansand frem til nytår lå til højrebenet, da OB for nylig satte endnu en angriber i hierarkiet foran montenegrineren ved at hente Emmanuel Clottey.

I "Fædrelandsvennen" kaldes lejemålet for et kup med overskriften "Storscorer fra Serbien" til Start.

Og sportslig ansvarlig Svein Mathisen jubler og gør opmærksom på, "at vi har haft Srdjan Radonjic under opsyn længe...."

Han skal spille allerede mod Hønefoss i morgen aften og træner Arne Sandstød har set Radonjic på DVD.

På den måde er fodboldverdenen mærkelig.

I hvert fald hvis nordmændene har set de 2. divisionskampe, som Radonjic har været med i for OB. Her så vi ingen serbisk stor-scorer. Desværre.

Det er muligt, at Radonjic slår til i Start, men han har for OB og Viborg været en fejlinvestering. Det står ikke til diskussion.

Helt på linje med Bengt Sæternes, David Nielsen og Rajko Lekic.

Men denne higen og søgen har båret frugt, fordi Djiby Fall lige nu er Superligaens mest attraktive angriber, men det vil tangere det useriøse, hvis OB skulle falde for fristelsen til at sælge senegaleseren ved det første og bedste bud inden den 31. august.

I vore dage sælges fodboldspillere med rasende hastighed, men hvis ikke nøglespillere kan blive længere end 10 måneder i en klub, så har selv et utal af dygtige trænere i OB svære arbejdsvilkår.

Djiby Fall mangler stadig at bevise, at han i en halvsæson kan holde hovedet koldt, og at han definitivt har fået styr på de spidse albuer.

Nu meldes Premier League-klubber af Falls egen agent som interesserede. Og franske.

I første omgang skal han i aften være med til at sikre sejren over Nordsjælland, så OB har en ballast som ligaens eneste hold uden pointtab inden de virkelige prøvelser de kommende to søndage i Herning og Aalborg.

Når offentligheden allerede nu en kende forhastet taler om OB som guldjægere har det ikke primært sin forklaring i den fynske super-start.

Men alene i den kendsgerning, at truppen virker kanonstærk med Djiby Fall som den måske væsentligste garant for jagten på de mål, som OB selv har sat sig som top tre-hold i denne sæson.

Der er lige nu kvalitet i holdet til guld.

Det er svært at bestride.

Udlejningen af Radonjic var ventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce