Udlænding sendt hjem: Svendborg Rabbits skifter ud i spillertruppen

Mads Kofod Rasmussen (i blå trøje med nummer 9) i aktion for Aalborg Vikings i en kamp fra 6. oktober 2012 bag Svendborg Rabbits' Martin Mariegaard og Claus Magaard (med bolden). Foto: Roland Petersen

Udlænding sendt hjem: Svendborg Rabbits skifter ud i spillertruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits sender udlænding hjem og henter 198 cm høj dansker til den resterende del af sæsonen i Basketligaen.

Basketball: Efter et par store nederlag har Svendborg Rabbits valgt at skifte ud i spillertruppen. Ud er røget den 21-årige italienske forward Simone Lucarelli, og ind er kommet den 29-årige danske forward Mads Kofod Rasmussen.

Simone Lucarelli nåede kun at få tre kampe for Svendborg Rabbits, hvor han aldrig blev nogen toneangivende figur med blot 2,3 point og en rebound i snit pr. kamp.

"Simone Lucarelli kom tidligere på året til Rabbits og har kæmpet godt og professionelt til træning og i kampene. Desværre føler vi ikke, at det er lige nøjagtigt de kompetencer, som Simone besidder, vi har brug for pt. Derfor har Rabbits valgt at opsige samarbejdet og vil gerne takke Simone for hans bidrag i sæsonen til kaninerne. Vi ønsker ham det bedste i hans videre færd i basketmiljøet," skriver Svendborg Rabbits' direktør, Troels Mortensen, i en pressemeddelelse.

I stedet har Rabbits hentet en anden forward med samme højde, 198 cm, men med en væsentlig større erfaring. Mads Kofod Rasmussen er 29 år og har tidligere spillet fem sæsoner i Basketligaen for Roskilde, BK Amager og Aalborg Vikings.

Han spillede tre sæsoner i Aalborg og snittede i 2013/14, som var hans sidste sæson i Aalborg, 10,7 point og fire rebounds pr. kamp.

Siden har Mads Kofod Rasmussen spillet i Tyskland, Spanien og Portugal, og senest har han spillet for Helsingborg i den svenske 1. division og snittet 20 point pr. kamp.

Aftalen med Mads Kofod Rasmussen gælder for resten af sæsonen og blev indgået på transfervinduets sidste dag. Herefter er det ikke længere tilladt at hente nye spillere til holdene i Basketligaen.

Svendborg Rabbits har tabt de to seneste kampe stort til Bakken Bears og Randers Cimbria, og lige nu ligger Rabbits på sjettepladsen i Basketligaen med 10 point for 13 kampe. Næste kamp for Svendborg Rabbits er på onsdag hjemme mod Randers Cimbria.

Udlænding sendt hjem: Svendborg Rabbits skifter ud i spillertruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce