Udesen får ny rolle: Bliver spillende assistenttræner

Jakob Udesen er klar i foråret for Marienlyst, hvor han fortsat får en vigtig rolle i front, hvis fysikken fortsat kan bære det.
Foto: Kim Rune

Udesen får ny rolle: Bliver spillende assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlysts rutinerede angriber bliver med omgående virkning assistenttræner, men vil samtidig fortsætte som spiller.

Boldklubben Marienlyst har været ramt af markant spillerafgang, idet Chris Hansen og Jens Mårtensen er draget over Odins Bro til naboen Næsby boldklub.

Men nu har Marienlyst lavet aftale med angriberen Jakob Udesen om at blive spillende assistenttræner.

Jacob Udesen har i dag skrevet kontrakt med Boldklubben Marienlyst, hvor han skal fungere som spillende assistenttræner frem til sommer, melder Marienlyst.

Sportschef Carsten Hemmingsen siger:

”Det er fantastisk, at vi kan tilknytte Jakob Udesen som assistenttræner. Jakob Udesen har været i Boldklubben Marienlyst i mange år, og ikke nok med han er en rigtig god fyr og yderst vellidt i klubben, så er han en rigtig god spiller med et veludviklet målinstinkt. Udesen er vel det nærmest man kommer på et vaskeægte klubikon i Boldklubben Marienlyst”, siger Hemmingsen.

Jakob Udesen tilføjer:

”Jeg har længe drømt om at prøve trænergerningen af, og jeg finder ikke noget bedre sted at begynde den rejse end her i Boldklubben Marienlyst, hvor jeg har spillet i syv sæsoner. Jeg kender klubben indefra, men er sikker på at jeg kan bidrage med nye elementer, og jeg glæder mig til sparringen med den øvrige stab.”

Jakob Udesen har første arbejdsdag d. 18. januar, hvor Boldklubben Marienlyst tager hul på de vigtige forberedelser i kampen om oprykning til 1. division.

Udesen får ny rolle: Bliver spillende assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce