UEFA undersøger FCK-kampe

Er de to Mogren-forsvareres forsøg her på at forhindre Martin Vingaard i at score for FCK tilstrækkeligt entusiastiske? Uefa skal afgøre det.
Foto: Jens Dige/POLFOTO

UEFA undersøger FCK-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uefa vil se nærmere på de to kampe, som FCK vandt over Mogren i Champions League-kvalifikationen. FCK er dog ikke i søgelyset.

Der er mistanke om urent trav, da FC København tidligere på sæsonen to gange vandt med 6-0 over FK Mogren i Champions League-kvalifikationen. Mistanken går på, at flere af de montenegrinske spillere gik på banen og med vilje forsøgte at tabe. Nu vil det europæiske fodboldforbund (Uefa) se nærmere på kampene, men det er kun Mogren, der er i søgelyset.

- Mogren tabte to gange 0-6, og det bliver undersøgt, for det var lidt mystisk. Det er den eneste måde, FCK er involveret på. De er "ofrene", om jeg så må sige, siger Jim Stjerne Hansen til B.T. Han er generalsekretær i Dansk Boldspil-Union og samtidig medlem af Uefas disciplinærkomité.

Flemming Østergaard, der er formand for Parken Sport & Entertainment - selskabet bag FCK - har ikke meget tilovers for Mogren, hvis det viser sig, at holdet har snydt.

- Det er slet ikke noget, jeg vil kende til, for så får jeg ondt i hjertet. Det er sådan noget, som sporten kun kan blive ødelagt af. Hvis det viser sig, at de har skyldige, så vil vi sige: "Fy fanden, vi håber, vi aldrig møder jer mere". Og så håber jeg, de får livstid, siger han.

Kampene er en del af et større sagskompleks om matchfixing, som statsadvokaten i tyske Bochum har undersøgt. I alt er 200 kampe i søgelyset.

UEFA undersøger FCK-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce