U17-landsholdet fik flot andenplads


U17-landsholdet fik flot andenplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Det danske U17-landshold deltog sidste uge i den prestigefyldte La Manga Cup, hvor store fodboldnationer som Holland, Tjekkiet og Norge deltog.

Tjekkiet var første modstander for de danske talenter, der kom på en hård opgave, i det modstanderne har vundet cuppen de seneste to år. Det var dog ikke noget der havde indflydelse på kampen, da Danmark gik fuldstændig uimponeret til opgaven. Kampen blev spillet i et intenst og højt tempo, hvor der ikke blev givet ved dørene. FCM's Marco Larsen bragte danskerne foran, hvorefter indskiftede Simon Backmann udbyggede danskernes føring efter 66 minutter.

Det holdt dog hårdt, da tjekkerne pressede hårdt på i kampens slutfase. Blot to minutter efter danskernes føringsmål, blev der reduceret. Fire minutter inde i dommerens tillægstid, skete det der ikke måtte ske. De danske talenter fik ikke clearet bolden efter et hjørnespark, hvorfor udligningen var en realitet. Derfor skulle kampen i straffespark, hvor danskerne efter fem fuldtræffere, måtte se sig besejret af de forsvarende mestre.

I cuppens anden runde stod Norge på programmet. De hårdt arbejdende bjergfolk gav ikke ved dørene og en kompakt defensiv, gjorde det svært for danskerne at skabe de store chancer. Det var billedet kampen igennem, og på trods af en stor kollektiv arbejdsindsats, fik danskerne ikke scoret. OB's Kasper Larsen og resten af den danske firebackkæde, leveret dog også en fremragende defensiv og dermed sluttede kampen 0-0. Dermed røg kampen igen i straffespark, hvilket, desværre for danskerne, ikke er favoritdiciplinen. Danmark trak således det korteste strå og måtte igen se sig besejret på marginalerne.

Sidste test var mod et talentfuldt hollandsk mandskab. Her gik det markant bedre for Kasper Larsen og co., der fuld fortjent vandt 2-1. Lyngby's spydspids Uffe Bech blev kampens helt store profil idet 11'eren tegnede sig for begge scoringer. Ved hjælp af presspil af international klasse, samt en lektion i finpoleret offensiv fodbold kunne landstræner Thomas Franks tropper se tre point stryge ind på kontoen og samtidig fejre en fornem andenplads i en turnering spækket med stortalenter fra nær og fjern.

Fynboen Kasper Larsen, der fik fuld spilletid i samtlige af Danmarks kampe, kan med resten af landsholdet se tilbage på en fornemt indsats, der i høj grad sætter tyk streg under en lys dansk fodboldfremtid. (Morten Stokholm)

U17-landsholdet fik flot andenplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce