Tyskerne gav Olsen et dejligt hint


Tyskerne gav Olsen et dejligt hint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldspillets drømmere var besluttede på at tale Portugal til finalen.

Men et hårdtarbejdende tysk kollektiv tæmmede Decos kunstner-ensemble med Ronaldo som den store jonglør.

Tyskerne viste faktisk, hvordan Danmark kan hente en sensation, når Morten Olsens mandskab i september skal til Lissabon for at hente point i VM-kvalifikationen.

Danmark har brug for hurtige back'er som Arne Friedrich og Philip Lahm, men Olsen har vel kun Lars Jacobsen i øjeblikket.

Det er disse typer, som gør det mindre risikabelt at gå højt op og presse portugiserne, så de ikke får held og ro til at bygge spillet op bagfra, fordi de ikke lige pludselig bare kan finde Ronaldo med en aflevering bag forsvarsspillerne.

Portugisernes angribere, hvad enten de hedder Nuno Gomes eller Helder Postiga er kun skræmmende, hvis portugiserne bliver farlige på kanterne.

Og så skal danskerne lære af tyskernes konsekvente satsen på dødboldene og her kan man af og til være i tvivl om, hvor høj priorioritet den del af offensivsspillet har hos Morten Olsen.

Tyskerne har luftstærke spillere som Ballack og Klose, men det bør være muligt med typer som Bendtner og Martin Laursen at få udstillet portugisernes opdækning, som tyskerne magtede det torsdag aften, da målmand Ricardo ved sine fremløb til centringerne i feltet lignede en mand, der ville fange sommerfugle med de bare handsker.

Afgående Portugal-træner Scolari anede faren allerede før kampen, da han advarede om, at hans spillere var dværge over for typer som Ballack, Klose, Friedrich, Metzelder eller Mertesacker.

Man kan prale af sine dygtige tekniske og vendbare spillere, der med et slag med halen kan sætte en spiller af, men har man som tyskerne forleden fundet det rigtige miks og kan eliminere portugisernes fordele med bolden, så kan det vendes til et plus at have spillertyper, som kan vinde duellerne i luftrummet.

Derfor gør det bestemt ikke noget, hvis Daniel Agger kan vende tilbage til landsholdet og give danskerne flere strenge at spille på, når der skal kæmpes om de afgørende bolde i feltet.

Tyskerne havde så det held, at dommeren hjalp til ved at overse Ballacks ulovlige skub i ryggen på Ferreira inden det vitale mål til 3-1.

Tyskerne gav Olsen et dejligt hint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce