Tysk skidronning tager sit andet OL-guld

Tysklands guldvinder Magdalena Neuner på sejrsskamlen søndag i Vancouver.
Foto: Lee Jin-man/AP/POLFOTO

Tysk skidronning tager sit andet OL-guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magdalena Neuner vandt sit andet OL-guld i skiskydning, da den unge tysker overhalede russeren Olga Zaitseva efter den sidste skydning.

To forbiere var ikke nok til at stoppe tyske Magdalena Neuner fra at vinde sin anden guldmedalje i skiskydning ved vinter-OL i Vancouver.

Efter de to strafrunder var den 23-årige tysker presset før den fjerde og sidste skydning på kvindernes 12,5 kilometerdistance med samlet start.

Men med fem hurtige pletskud i den stående skydning lagde Neuner sig tæt på de førende.

I sneen fangede hun hurtigt den førende russer Olga Zaitseva, og Magdalena Neuner rykkede uimodståeligt forbi til sin anden sejr ved OL.

Det lykkedes Zaitseva at vinde sølv 5,5 sekunder efter Neuner, mens tyske Simone Hauswald tog bronzen 7,3 sekunder efter landsmanden.

Magdalena Neuner vandt tidligere ved OL guld på 10 kilometer jagtstart, og hun vandt sølv på sprinten over 7,5 kilometer.

Dermed bliver Magdalena Neuner samlet set bedst af alle skiskytter i de individuelle konkurrencer ved OL.

Til gengæld kommer hun ikke til at vinde medalje i den afsluttende stafet. Selv om det tyske hold har rigtig gode chancer for at vinde guld, har Magdalena Neuner besluttet sig for ikke at stille til start. Hun føler sig psykisk udmattet efter de mange medaljer.

Tysk skidronning tager sit andet OL-guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce