Tysk sejr hjælper Sverige videre ved håndbold-EM


Tysk sejr hjælper Sverige videre ved håndbold-EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med Tyskland sejr over Slovenien ligger det fast, at slovenerne er færdige ved håndbold-EM.

I mandags vandt Tyskland en dramatisk kamp mod Sverige ved håndbold-EM, men onsdag aften er svenskerne formentlig de tyske spillere venligere stemt.

Tyskland vandt nemlig 25-21 over Slovenien - et resultatet, der sender Sverige i mellemrunden sammen med tyskerne og Spanien, mens Slovenien må rejse hjem fra EM.

Slovenernes stærke præstation i mandags, hvor holdet overraskende fik uafgjort mod Spanien, fik altså ingen betydning i den sidste ende, fordi det blev et enligt slovensk højdepunkt i turneringen.

Hvis slovenerne havde slået Tyskland, ville Sverige have været tvunget til at tage point mod de stærke spaniere senere onsdag aften.

Tyskerne vandt sikkert, men leverede igen en noget ujævn præstation med et pænt topniveau, men også med solide udfald undervejs.

Der blev brændt for meget fra fløjene, hvor Tobias Reichmann og Rune Dahmke som forventet ikke holder samme niveau som de fraværende profiler Uwe Gensheimer og Patrick Groetzki.

Men Andreas Wolff i målet har stået stærkt i de seneste par kampe, og efter pausen vågnede Kiel-skytten Steffen Weinhold også op og gjorde en forskel.

Tyskland får to point med i mellemrunden, hvor en af modstanderne bliver Danmark.

Kampen mellem Sverige og Spanien senere onsdag aften har stor betydning for begge hold, selv om det nu ligger fast, at mellemrundepladserne er sikret.

De point, holdene kan skrabe sammen i kampen, får de nemlig med videre i turneringen.

Tysk sejr hjælper Sverige videre ved håndbold-EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce