Tysk flop kan være skidt for Danmark


Tysk flop kan være skidt for Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tyske ishockeylandshold tabte 1-2 til de hårdt kæmpende franskmænd. Det sender Tyskland i nedrykningsspillet, men som VM-vært kan holdet ikke rykke ned.

Kravet om en dansk sejr i arvefjendeopgøret mod Norge onsdag ved VM i ishockey blev her til aften endnu større, da Frankrig noget overraskende sendte Tyskland ud af VM-turneringen. Med en sejr på 2-1 til Frankrig skal Tyskland nu ned og kæmpe i nedrykningsspillet.

Alle havde forventet, at de formodet svagere franskmænd, der havde den bundsolide Esbjerg-målmand Fabrice Lhenry i mål, ville tabe til tyskerne. Men takket være en mandfolkeindsats i slutningen af opgøret, hvor gallerne blandt andet overlevede tre udvisninger, er det nu tyskerne, som Danmark risikerer at møde i nedrykningspuljen.

Det er problematisk, idet tyskerne som vært for næste års VM ikke kan rykke ud af A-gruppen. Dermed er der kun én plads i det fine selskab tilbage at slås om for de tre resterende hold i nedrykningsspillet.

Blandt dem hører Ungarn, der tidligere på dagen tabte 1-3 til Hviderusland og dermed slutter sidst i sin pulje.

Ud over enten Danmark eller Norge bliver den fjerde og sidste deltager i nedrykningsspillet Letland eller Østrig. Østrigerne skal dog vinde i regulær spilletid i det indbyrdes opgør onsdag, hvis holdet skal rykke forbi letterne og ud af farezonen.

Tysk flop kan være skidt for Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce