Tysk avis: Morten Olsen har sagt ja


Tysk avis: Morten Olsen har sagt ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Morten Olsens navn bliver ved med at være et varmt navn i Tyskland. I hvert fald blandt de folk, der står i spidsen for at finde en afløser for den fratrådte landstræner Rudi Völler.

Den tyske Köln-avis Express kan berette, at den danske landstræner har givet sit "ja" til Franz Beckenbauer, mens en folkelig afstemning i Bild viser en overvældende uvilje mod Olsen.

Der går ikke en dag, uden at de tyske aviser kan tilføje et kapitel til føljetonen om jagten på den nye tyske landstræner. Der går nærmest heller ikke en dag, hvor Morten Olsens navn ikke figurerer i overskriften. Og i går var det en interessant en af slagsen.

- Olsen har sagt ja til Tyskland, hedder det på forsiden af Köln-avis Express, som har opsøgt en af danskerens nære venner.

- Han har sagt ja. Så nu skal det bare afklares, om forbundet (DBU, red.) vil frigive ham, siger vennen ifølge den tyske avis, der også har snakket med hovedpersonen selv, men Morten Olsen vil ikke kommentere sin påståede gode vens udtalelser.

Hvis det står til de fodboldinteresserede tyskere, er det dog ikke Morten Olsen, der skal styre det tyske landshold frem mod VM på hjemmebane i 2006.

Folkets favorit

I en afstemning i Bild fik den danske landstræner således kun otte procent af stemmerne, mens den tidligere tyske landsholdsspiller Lothar Matthäus, der lige nu er landstræner for Ungarn og gerne vil overtage uriasposten, løb med 74 procent og en sikker førsteplads.

Mellem de to placerede den nuværende PSV-træner, Guus Hiddink, der får opbakning fra 14 af tyskerne.

Til Ritzau har Morten Olsen sagt, at han ikke vil kommentere på rygterne fra Tyskland. Han føler sig ved flere anledninger fejlciteret, men stoppede på den anden side heller ikke spekulationerne ved at sige, at han under alle omstændigheder bliver i jobbet som dansk landstræner frem til sommeren 2006, hvor hans kontrakt med DBU udløber.

Den tidligere Bayern München-træner Ottmar Hitzfeld, træneren for de græske Europamestre, Otto Rehhagel, og Arsenal-træneren Arsene Wenger har takket nej til Franz Beckenbauers frierier.

Tysk avis: Morten Olsen har sagt ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce