Tyler valgte det forkerte hold


Tyler valgte det forkerte hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Bjarne Riis havde ikke meget andet end et skuldertræk til overs, da han blev spurgt om Tyler Hamiltons hurtige exit af Tour de France.

Meget tidligt på lørdagens etape valgte den ubestridte kaptajn på Phonak-holdet at stille cyklen og er dermed ude at det, der har været årets helt store mål. Og som var den angivelige årsag til, at han skiftede fra CSC til det schweiziske hold Phonak for at få den absolutte hovedrolle.

- Jeg vil ikke være bagklog, men alle ved, at han valgte det forkerte hold. Vi har vist, vi kan få det til at fungere, og at vi har et hold, hvor man tager sig af hinanden, sagde Bjarne Riis.

Det var ifølge de første meldinger rygproblemer, der fik amerikaneren til at stå af i går.

- Hvis han havde ondt i ryggen, så manglede han jo Ole, sagde Bjarne Riis med henvisning til Ole Kåre Føli, CSC's behandler, der sidste år kæmpede en hård kamp for at få gjort Tyler Hamilton klar til etaperne efter kravebensbruddet i løbets begyndelse.

Men det var ikke udelukkende smerten, der fik den tidligere CSC-rytter til at tage det drastiske skridt, lød vurderingen fra Bjarne Riis. Fredagens tidstab på 3,27 minutter sendte amerikaneren langt ned i den samlede stilling, og det moralske knæk havde en del at sige, mente Riis.

- Mon ikke det var en kombination, sagde han.

(ritzau)

Tyler valgte det forkerte hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce