Tvist om penge til talenterne på Øens Hold


Tvist om penge til talenterne på Øens Hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanderum vil have 20.000 kroner for at have sendt to talenter til OB. OB vil ikke kommentere den konkrete sag.

FODBOLD: Sanderum Boldklub føler sig klemt i Øens Hold-samarbejdet med OB i en sag med manglende kompensation for talent-udvikling.

Superliga-klubben har et samarbejde med mange klubber på Fyn gennem Øens Hold, og i aftalen indgår kompensation til de små klubber, hvis OB bruger deres spillerne på i første omgang Juniorliga-holdet.

Sanderum har opflasket spillerne som Nicolai Thode og Nicolai Jacobsen, og efter den aftalte model skal OB aflevere et på forhånd fastsat beløb til Sanderum, hvis én eller begge spillere har spillet mindst 11 Juniorliga-kampe i OB.

Det har de begge gjort ifølge Sanderum Boldklub.

Begge har spillet både som mikroput, miniput, lilleput og drenge hos Sanderum, og så når man op på beløbet 10.000 kroner for hver spiller.

Det er 2500 kroner for af de fire nævnte årgange, som spilleren har spillet i Sanderum.

Men OB gør i første omgang gældende, at spillerne forinden havde været en tur omkring B1913 og AGF, og derfor er Sanderum ikke berettiget til kompensation.

- Vi føler lidt, at det er storebror, der fortæller lillebror, hvordan reglerne skal tolkes, siger en skuffet Sanderum-formand Jan Nanfeldt til Fyens Stiftstidende.

Ifølge reglerne for kompensation i forhold til Øens Hold-klubber står der:

"OB A/S' talentbetaling omfatter spillere fra klubber i fodboldsamarbejdet Øens Hold til hold i Odense Boldklub A/S, der skifter inden 2. års junior".

Det er Carsten Søndergaard, der er Øens Hold-koordinator, men han har ikke ønsket at udtale sig om sagen til Stiftstidende og henviser til kommunikationschef Peter Hørlüch, der siger:

- Jeg vil ikke kommentere den konkrete sag gennem avisen. Den tager vi i dialog med klubben. Men vi har særlige kompensationsregler for de klubber under Øens Hold, der positivt medvirker til, at spillerne kommer til OB på det rette tidspunkt, tilføjer Hørlüch.

Men Sanderum Boldklub har ikke opgivet at overbevise OB-ledelsen om, at de 20.000 kroner skal udbetales og er nu stillet et møde med styregruppen for Øens Hold i sigte måske allerede tirsdag.

Tvist om penge til talenterne på Øens Hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce