Den tyske tv-station ARD mener, at Lance Armstrongs tilbagevenden til Tour de France vil være et forkert signal at sende i kampen mod doping.
Hvis det står til den tyske tv-station ARD, så får den syvdobbelte vinder af Tour de France, amerikanerne Lance Armstrong, ikke lov til at stille op i næste års udgave af det store franske cykelløb, som han ellers har proklameret.

Selvom Armstrong aldrig er blevet testet positiv for brug af doping, så har hans generation af cykelryttere leveret den ene dopingskandale efter den anden, og den tid håbede ARD, at man var færdig med.

- For os er Armstrong et stykke fortid, som vi slet ikke vil se i Touren igen. Fremtiden tilhører de unge ryttere, den ligger bestemt ikke i en tilbagevenden til Armstrong-generationen, som vi håbede at have overvundet, siger ARD-talsmand Rolf-Dieter Ganz til den tyske avis Die Welt.

ARD forhandler i øjeblikket om at få lov til vise Tour de France. Og skriver tv-stationen under på en aftale, vil man sætte sig sammen med Tour-ledelsen for at drøfte Armstrongs planer.

Mere om emnet

Se alle
Tour-købs-rygter kaldes latterlige

Tour-købs-rygter kaldes latterlige

Armstrong går efter ottende sejr

Armstrong går efter ottende sejr

Indurain forudser meget hårdt comeback