Tung canadier til Bulldogs

Den 27-årige canadier, Brock Beukeboon, er klar til at tørne ud for Odense Bulldogs fra den nye sæson. Foto: Odense Bulldogs

Tung canadier til Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med en erfaren back, 27-årige Brock Beukeboon, der senest har spillet i ungarsk ishockey.

Ishockey: Odense Bulldogs kan præsentere en ny canadier til den sæson, der har første hjemmekamp 10. september mod Sønderjyske. Og det er en tung en af slagsen.

27-årige Brock Beukeboon er hentet til klubben for at tilføre erfaring i backkæderne. Og med en højde på 1,88 og en vægt på 100 kilo får Bulldogs samtidigt tilført størrelse og fysik.

- Brock Beukeboom er en bomstærk back, der også har vist, at han kan lave mål og målgivende afleveringer. Med tilgangen af Brock sikrer vi også erfaring, som de mange unge spillere i truppen kan læne sig op af, skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

Brock Beukeboom har erfaring fra OHL og ECHL og senest fra den ungarske liga, hvor han som back i sidste sæson scorede hele 43 points i 51 kampe.

- Vi har ved sammensætningen af holdet til den kommende sæson hele tiden vurderet, at der var behov for ekstra fysik. Brock vil blive en væsentlig forstærkning af vores defensiv, lyder det fra sportschef Henrik Benjaminsen.

En ledende spiller

Brock Beukeboom siger til pressemeddelelsen:

- Jeg har valgt at fortsætte min karriere i Denmark. Det er en stor mulighed for mig for at kunne udvikle både mit eget spil og være med til at udvikle Odense Bulldogs, som jeg gennem min agent og netværk kun har hørt godt om. Jeg glæder mig til at skulle spille for Odense Bulldogs og klubbens passionerede supportere.

Cheftræner Pelle Svensson siger:

- Siden Martin Larsens og Mads Schaarups meddelte deres karrierestop har vi har søgt efter en spiller, som kan tilføre hold og forsvar både størrelse og tyngde i defensiven. Med sine 27 år kommer Brock med erfaring, og han vil sammen med Michael Eskesen få en vigtig rolle i vores i øvrigt meget unge backkæder. Jeg har en forventning om, at Brock Beukeboom bliver en af vores ledende spillere i den kommende sæson.

Tung canadier til Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce