Troen er vendt tilbage i Randers


Troen er vendt tilbage i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1-6-fadæsen mod FC Nordsjælland vækkede spillerne i Randers FC, og efter fem sejre i træk, føler truppen sig nu uovervindelig.

For femte kamp i træk trak Randers FC sig sejrrigt ud af en kamp i SAS Ligaen, da det i dag blev til en sejr på 1-0 over Esbjerg. Og ifølge Mikkel Beckmann skyldes det, at spillerne pludselig har fået troen på, at de ikke kan besejres.

- Det går helt forrygende i øjeblikket. Vi tror slet ikke på, at vi kan tabe, og der er en helt fantastisk stemning i truppen. I dag spiller vi ikke særlig godt, men alligevel holder vi dem fra chancer bortset fra lige til sidst, siger Beckmann til onside.dk.

Rutinerede Søren Berg forklarer sejrsstimen med, at holdet blev vækket godt og grundigt til live af 1-6-lussingen mod FC Nordsjælland for seks kampe siden.

- Vi fik noget af et chok med 1-6 nederlaget til FC Nordsjælland, og det har fået os til at fokusere på indstillingen. Og så må det gode spil komme. Det håber jeg, at det så småt er ved at gøre, siger Søren Berg til spn.dk.

Optimismen er nu så stor, at han mener, at klubben godt kan hæve ambitionsniveauet i næste sæson.

- Hvis meldingerne, vi får, holder, er ambitionerne ikke sat ned. Hvis - og jeg understreger hvis - vi går styrket ud af transfervinduet, skal vi måske hæve vores nuværende målsætning, som er top seks, siger han.

Randers FC ligger lige nu nummer fem i ligaen, fem point efter FC Midtjylland på fjerdepladsen.

Troen er vendt tilbage i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce