Troels Bech ked af tendens


Troels Bech ked af tendens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TEMBO OG DERVELD UDE: - Vi får færre frispark end andre på grund af vort ry, siger Bech
FODBOLD: OB slikker sårene efter nederlaget til FC Midtjylland og status er, at hverken Andrew Tembo eller Fernando Derveld kommer med mod Randers på søndag på Odense Atletikstadion på grund af ledbåndsskader i knæet.

Andrew Tembo fik sin knæskade efter en grov stempling af Thomas Frandsen, og den situation har fået bægeret til at flyde over hos OB's cheftræner Troels Bech, der sporer en uheldig udvikling i Superliga-kampene.

Han mener, at Miti, Tembo og Derveld ikke får, hvad de skal have af dommerstanden.

- René Christensen står godt placeret i situationen med Tembo. Det er i orden at tage fejl, som dommeren gjorde, for Thomas Frandsen ramte ikke bolden men Tembo, siger cheftræner Troels Bech til Stiftstidende.

- Men desværre er tendensen, at vi får færre frispark end modstanderne, fordi vi har ry for at være fysisk stærke. Vi får altid at vide "jamen I kan jo holde til det". Jeg prøver virkelig at være objektiv, når jeg siger det her. Vi har det dér ry for at være store og stærke og have typer "der spiser børn til morgenmad", så vi får ikke de frispark, som modstanderen får. Det gælder typisk for spillere som Miti, Tembo og Derveld, mener OB's træner.

I Herning fik fynboerne fire gule kort, mens midtjyderne slap uden.

I Brøndby fik Jan Sønksen to gule kort, som blev til rødt.

Irriterende piberi

- Det er irriterende at skulle pibe over det lige nu, hvor vi har tabt og jeg ville hellere have bragt problemet på bane, hvis vi havde vundet otte kampe i streg. Men på en direkte forespørgsel må jeg svare ærligt, tilføjer Troels Bech.

OB er uden hverken Andrew Tembo eller Fernando Derveld på søndag, når holdet på grund af opgravningen af Odense Stadion spiller hjemmekamp mod Randers Freja på Odense Atletikstadion.

En scanning af Tembos knæ viste, at det inderste ledbånd har fået en forstrækning.

Det var frygtet, at ledbåndet var revet over.

- Men det er svært at sætte en tidshorisont på, men normalt går der et par uger, før man er klar igen. Dervelds skade er noget lignende, men problemet er nok lidt mindre end Tembos, vurderede Bech forsigtigt.

Sønksen tilbage

Til gengæld er Jan Sønksen tilbage efter karantæne og han spiller formentlig stopper ved siden af Steen Nedergaard, mens Chris Sørensen med Derveld ude fastholder plads som venstre back.

Andres Tembos plads overtages formentlig af Thomas Lindrup.

Troels Bech ked af tendens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce