Trods skader: Mølby tror på Superliga-overlevelse


Trods skader: Mølby tror på Superliga-overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom skadelisten i Horsens er lang, tror Johnny Mølby, at de unge spillere kan redde klubbens overlevelse.

AC Horsens har for tiden mange skader. Derfor var det også en startopstilling i lørdagens 0-0-kamp mod AGF, der var præget af en del unge spillere uden den store Superliga-erfaring.

Træner Johnny Mølby blev derfor nødt til at afprøve en ny bagkæde bestående af Troels Kløve, Alexander Juel Andersen, Nabil Aslam og Mikke Cramer.

Forsvaret endte dog med at holde nullet mod AGF, og Mølby frygter da heller ikke, at de unge Horsens-drenge ikke kan stå for presset i de resterende bundkampe.

- Det er jeg ikke bekymret for. Jeg synes, at Kløve, Alexander, Nabil og Kramer gik ind og gjorde det fantastisk. De har aldrig spillet sammen før i bagkæden og optrådte med modenhed over for dygtige spillere, siger Johnny Mølby.

En af AC Horsens rutinerede kræfter, Steffen Kielstrup, måtte på grund af konens fødsel melde fra kort op til AGF-kampen. Foruden ham håber Johnny Mølby, at flere af de skadede spillere bliver klar til næste weekends kamp mod Randers FC.

- Nu har vi heldigvis en uge, og det er vigtigt, at vi får nogle af de skadede spillere tilbage. Men jeg så et hold mod AGF, der ikke lod sig påvirke af rigtigt mange udfordringer, siger han.

AC Horsens havde i lørdagens 0-0-kamp mod AGF flere oplagte muligheder for at score. Derfor var Johnny Mølby lidt skuffet over kun at få et point med hjem fra Aarhus, selvom målmand Frederik Rønnow reddede et straffespark kort før tid.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke vandt, for jeg synes, at vi havde de største chancer, og jeg er heller ikke i tvivl om, at hvis vi var kommet foran, så havde vi også vundet kampen, siger han.

AC Horsens har med det uafgjorte resultat 28 point. De får næste weekend besøg af Randers FC.

Trods skader: Mølby tror på Superliga-overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce