Trods-reaktion: Odderen blev flået

Otterup HK-spillerne med løftede arme i en kamp i november på hjemmebane. Lørdag var der også fynske sejrsarme efter gevinsten i Odder. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Trods-reaktion: Odderen blev flået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Det tog ikke spillerne fra Otterup HK fra 1. division lang tid at vaske torsdagens lille ydmygelse med nederlag i pokalturneringens fjerde runde til HC Odense fra 2. division af sig.

Allerede i minutterne efter nederlaget i Odense Idrætshal kunne træner Daniel Nielsen mærke en trods-reaktion - "vi vil vise, at vi er bedre end det, vi leverede mod HCO" - bygge sig op hos spillerne, og lørdag eftermiddag slap Otterup HK så den indestængte energi løs, da fynboerne slog et af rækkens tophold - Odder Håndbold, der ligger nummer tre - med 29-27. Og det endog på jydernes stærke hjemmebane.

- Vildskaben startede allerede i bussen, beretter træner Daniel Nielsen, der kan fortælle følgende:

- Holdets anfører (Anders Poulsen, red.) bad om at få serveret en odder i omklædningsrummet inden kampen, så spillerne kunne flå den som optakt til, at hjemmeholdet skulle have samme tur. Det var da ret sjovt.

Otterup HK vrister sig med sejren godt fri af bundfeltet, idet fynboerne med 12 point overhaler HØJ - 11 point - og lægger sig på en 10. plads i rækken. 11. pladsen er den første placering over nedrykningsstregen. HØJ har dog en kamp i baghånden. Næste modstander for Otterup HK er i øvrigt netop HØJ, som fynboerne tager imod på lørdag. En særdeles vigtig kamp for Otterup HK.

- Men jeg har ro i maven med hensyn til resten af sæsonen, når spillerne kan levere på det niveau, jeg så i Odder. Jeg var lidt bekymret efter den dårlige indsat i pokalkampen, men mod en ligeværdig modstander viste vi, hvor vi står, konstaterer Daniel Nielsen.

Kaotisk slutfase

Fra stillingen 2-2 så Otterup HK sig reelt ikke tilbage. Med fire mål i træk var fynboerne pludselig foran med 6-2. Stillingen ved pausen var 16-12 til Otterup HK. Gennem hele anden halvleg førte fynboerne med seks-syv mål lige indtil opgørets sidste minutter, hvor Odder Håndbold fik lidt kontakt. Men med halvandet minut tilbage førte Otterup HK altså med tre mål, og sejren var aldrig i fare.

- Vi var klart det bedste hold - havde den meste energi. Det blev så lidt kaotisk i de sidste minutter, hvor vi fik et par udvisninger og havde fortjent et eller to straffekast, lyder det fra Daniel Nielsen.

Otterup HK var uden Thomas Poulsen, der blev skadet i pokalopgøret mod HCO. Til gengæld blev blandt andre Jesper Poulsen, som er kommet til Otterup HK fra SUS Nyborg, og Christoffer Huus, som er på vej tilbage efter en langtidsskade, profiler hos fynboerne.

Trods-reaktion: Odderen blev flået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce